Unde iti faci un tatuaj pentru a nu interfera cu locul de munca

Din pacate, exista oameni care au o perceptie negativa despre tatuaje si pot discrimina persoanele care le poarta.

In cazul in care toata viata ai vrut sa ai un tatuaj, dar una dintre cele mai mari temeri legate de acesta este reactia sefului, sau faptul ca te-ar putea impiedica in obtinerea locului de munca dorit, iti vom arata 6 parti ale corpului care pot ascunde perfect un tatuaj.

1. Tatuaj cutie toracica
Aceasta parte a corpului este aproape tot timpul acoperita. In plus, este o zona frumoasa pentru un tatuaj, acesta se va vedea frumos atunci cand porti costumul de baie.

tatuaj

2. Tatuaj gat
Daca esti tunsa scurt poate fi riscant. Dar daca ai parul lung si il porti pe spate, tatuajul tau va fi ferit de privirile celorlalti, putand sa il faci vizibil doar atunci cand iti doresti aceasta.

tatuaj gat

3. Tatuaj coapse
Aceasta parte a corpului este foarte buna, daca vrei ca tatuajul tau sa ramana ascuns. La locul de munca nu vei purta fuste foarte scurte sau pantaloni scurti, asa ca nimeni nu va sti de existenta tatuajului.

Citeste si despre Tatuajele feminine si semnificatia lor

tatuaj coapse

4. Tatuaj umeri
Tatuajul pe umeri, poate fi cu usurinta acoperit la locul de munca, daca acesta nu este de mari dimensiuni.

tatuaj umar

5. Tatuaj picior
Piciorul este o parte destul de intima, iar daca in mod normal porti incaltaminte inchisa sau sosete, tatuajul tau va fi ferit de ochii curiosilor. Daca porti sandale decupate sau pantofi eleganti decupati, tatuajul in aceasta zona nu este o idee foarte buna.

tatuaj picior

6. Tatuaj abdomen
Daca nu esti model sau salvamar, trunchiul iti va fi cu siguranta acoperit la locul de munca, astfel ca nimeni nu va vedea tatuajul tau din zona abdomenului.

tatuaj abdomen

In ciuda acestor recomandari, tatuajul nu ar trebui sa fie un impediment pentru locul tau de munca, insa daca regulile din cadrul companiei sunt stricte, atunci cel mai bine este sa pastrezi tatuajul pentru tine.

foto: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *