Tunsori scurte cu breton – inspira-te

Exista mai multe modalitati de a face parul scurt sa arate frumos si elegant. Zilele in care parul scurt nu era la moda au apus de mult. Acum se poarta parul scurt, tuns in diferite forme.

In functie de caracteristicile fetei, poti opta si tu pentru parul scurt cu breton. Aceast tip de tunsoare este versatila si se poate adapta usor gusturilor fiecarei femei.

Persoanele relaxate pot alege tunsori bob asimetrice si moderne. Persoanele cu stil clasic prefera tunsorile scurte simetrice. Cel mai important lucru este sa alegi o tunsoare potrivita personalitatii tale. Nu exista reguli sau standarde. Fiecare persoana este unica si poate opta pentru o tunsoare unica.

Tu ce tunsoare alegi?

Fie ca este tunsoare pixie sau bob, ai parul ondulat, drept sau cret, franjurat sau clasic, exista intotdeauna posibilitatea de a-ti crea breton. Iata cateva tunsori care sa se potriveasca stilului tau si formei fetei.

Tunsoare scurta cu breton

tunsoare scurta
Nimic nu este mai practic decat parul taiat scurt. Faimoasa tunsoare pixie este frumoasa si eleganta pentru orice varsta.
Pentru un look perfect arajeaza parul tuns scurt cu ceara, fixativ sau alte produse de styling. Sfatul profesionistilor este sa optezi pentru un breton franjurat. Evita bretonu drept daca ai fruntea ingusta.

Tunsoare Chanel cu franjuri

tunsoare cu breton

Stilul Chanel este clasic insa confera femeilor frumusete si eleganta. Tunsoarea Chanel este versatila si poate fi realizata atat pe parul drept cat si pe parul cret. De asemenea, aceasta tunsoare se poate adapta, putand fi realizata in franjuri, in forma rotunda sau cu colt.
Tunsoare bob cu breton

tunsoare bob
Tunsoarea bob necesit un breton stilizat si scurt. Insa, ai grija daca parul tau este cret. Un breton scurt pe par cret creeaza foarte mult volum

Tunsori scurte cu breton – inspira-te!

tunsori scurte cu breton 2 tunsori scurte cu breton 3 tunsori scurte cu breton 4 tunsori scurte cu breton

Tu ce tunsoare alegi?

foto: dicasdemulher.com.br

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *