Trenduri de beauty carora make-up artistii le doresc disparitia in 2016

Noul an este momentul perfect pentru reevaluarea alegerilor facute. Alegerile in materie de frumusete nu fac exceptie, de aceea make-up artistii isi doresc disparitia in 2016 a catorva trenduri de beauty:

De ajuns cu fata conturata. „Femeile ar trebui sa renunte la machiajul de zi incarcat. Machiajul ar trebui sa evidentieze si sa contureze trasaturile pe care le ai, nu sa le acopere complet. Sper ca anul acesta un look mai moale si mai natural se va intoarce in trend. Machiajul natural arata intotdeauna frumos si elegant” – Tonya Crooks – make-up artist care lucreaza cu Megan Fox si Molly Sims

conturarea fetei

Stop fondului de ten in exces. Multe dintre noi incercam sa imitam tutorialele de make-up vazute pe internet, insa realitatea este alta. Aceste make-up-uri arata mult mai bine in fata camerei, in realitate finisajul nu este perfect. Foloseste pentru machiaj o baza naturala, Va fi mai rapid si va arata mai bine.

Adio sprencenelor perfecte – Sprancenele perfecte? Nu ar trebui sa visezi la ele. Sprancenele sunt menite pentru a face fiecare fata unica. Ele adauga caracter si structureaza frumos fata, de aceea mai bine nu tanji dupa sprancenele perfecte, fii mandra de sprancenele tale.

sprancene perfecte

Da-le pace buzelor ombre. Sa renuntam la iluzii si sa imbratisam machiajul care imbunatateste ceea ce avem.

mukeup buze ombre

Rujul mat maro. Acesta are un incredibil efect de imbatranire si nu vine cu nici un plus de frumusete. In 2016 foloseste rujuri si glosuri de buze cat mai naturale.

buze maro

foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *