Tratamentul cu parafina, un rasfat pentru maini si picioare – Belle Sophia

Tratamentul cu parafina este adesea folosit in saloanele cosmetice pentru a hidrata si calma pielea mainilor si a picioarelor. Parafina este folosita in tratamentele cu caldura, astfel, caldura ajutala cresterea fluxului de sange si relaxeaza muschii, iar parafina, creste elasticitatea pielii, hidratarea, chiar si cresterea mobilitatea articulatiilor, si beneficiile nu se opresc aici.

tratament parafina

Tratamentul cu parafina este recomandat in special in sezonul rece, fiind un adevarat rasfat pentru maini si picioare. Este extrem de benefic pentru mainile si picioarele uscate si crapate.
Pentru un tratament cu parafina poti apela cu incredere la specialistii Belle Sophia.

Ce este parafina?
Parafina este un produs fabricat din petrol, un fel de ceara, cu o larga intrebuintare in industria cosmetica dar si in industria alimentara, avand in componenta uleiuri vegetale, derivati de ulei de palmier, rasini sintetice. Ceara de parafina, are un punct de topire mult mai mic decat ceara folosita la epilat, si este mai putin vascoasa, ceea ce o face usor de indepartat, iar tratamentele cu parafina nu prezinta pericol de ardere.

In ce consta tratamentul cu parafina?
Parafina este solida la temperatura camerei dar se topeste la temepratura de 48 grade Celsius. Dupa topirea parafinei, mainile tale sunt scufundate in ceara lichida.

tratament cu parafina

La scoaterea din parafina calda, pe mainile tale se va forma o pelicula fina de parafina, ce va fi eliminata usor dupa cateva minute in care este lasata sa actioneze.
Ceara de parafina utilizata in tratamentele spa, actioneaza ca un emolient. Odata indepartata parafina, mainile aspre si cuticulele uscate vor fi moi si hidratate. De asemenea, parafina deschide porii si curata pielea de celulele moarte, lasand pielea fina si stralucitoare.

Tratamentul cu parafina se foloseste in cosmetica, dar si pentru tatarea diferitelor afectiuni. Tratamentul cu parafina se foloseste pentru:

  • calmarea durerilor articulare;
  • relaxarea muschilor;
  • cresterea mobilitatii;
  • maini sau picioare obosite, suprasolicitate;
  • piele foarte uscata;
  • manichiura si pedichiura perfecta;
  • tratamente faciale;
  • incalzirea mainilor reci;
  • o mai buna circulatie a sangelui.

Tratamentul cu parafina se poate realiza si acasa, insa pentru a avea efectele asteptate, indicat este sa se faca intr-un salon cosmetic, sub indrumarea specialistilor. Belle Sophiasalon de cosmetica – are cei mai buni specialisti, ce te pot ajuta in aplicarea tratamentului cu parafina.
In plus, tratamentul cu parafina nu este unul scump. Pretul tratamentului cu parafina, la salonul Belle Sophia este de 35 ron pentru maini, si 45 ron – pretul tratamentului cu parafina pentru picioare.

Salonul de cosmetica Belle Sophia este situat in zona Baba Novac din Bucuresti, insa poti ajunge foarte usor si din zona Alba Iulia. Adresa salon cosmetica Belle Sophia: Str. Traian Popovici nr. 87A, Complexul Comercial Unu, etajul 1, sector 3, Bucuresti.

Belle Sophia

Pentru programari, intrebari sau informații sunati la urmatoarele numere de telefon:
+ 40 729 876 278
+ 40 771 402 160
+ 40 371 339 177

Iarna aceasta meriti sa fii rasfatata cu tratamentul cu parafina!

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *