Tendinte ce ar trebui date uitarii in 2015

Moda este trecatoare. Multe tendinte vin si pleaca. Iata 7 tendinte care ar trebui date uitarii in 2015.

1. Buclele ordonate
Buclele foarte studiate ii pot da parului tau un aspect artificial. Tendinta actuala este de a purta bucle cat mai naturale, onduleuri lejere, nu foarte studiate.

bucle

2. Coronitele
Coronitele de flori au fost faimoase in anii `60. Moda a revenit anul trecut, insa in 2015 cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia catre bandane sau alte tipuri de bentite.

coronite

3. Parul ras pe o parte a capului
Parul ras pe o parte a capului a fost la moda in 2014, insa in 2015 moda aceasta dispare, si atentia se indreapta spre coafurile care ofera un aer elegant. La moda este bobul mediu si parul cu volum.

tunsoare ras pe o parte

4. Buzele exagerate
Daca ai buze subtiri, foloseste diferite trucuri, pentru marirea lor, insa nu exagera. Se poarta naturalul. Daca ai buze pline, foloseste glos sau balsam. Cu cat mai natural cu atat mai bine.

buze

5. Creion de buze negru
Rujul negru in 2014, a fost o moda trecatoare. Acesta iti face pielea palida si mai intunecata. Ideala pentru 2015 este culoarea prunei, rosul, rozul chair si buzele nude.

buze

6. Pielea bronzata extrem
Daca ai pielea palida, exista multe optiuni de a o scoate in evidenta cu un bronz sanatos. In 2015 alunga obiceiul de a sta mult la soare, si adopta o atitudine mult mai sanatoasa pentru pielea ta.

Somkey eyes

7. Machiajul negru
Ochii fumurii sunt foarte frumosi, insa anul trecut s-au folosit tonuri mult prea inchise. Realizeaza un machiaj care sa contina diferite nuante nu doar doua. Acesta este deja demodat.

Moda este trecatoare, asa ca adapteaza-te la ea!

 sursa: imujer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *