Tatuaje la care trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a le face

Chiar daca iti plac tatuajele, cel mai indicat este sa nu iti faci un tatuaj din impuls sau sub presiune, caci este posibil ca mai apoi sa regreti.

Tatuajele sunt semne permanente pe piele, si chiar daca tehnologia de eliminare a acestora a evoluat, inca este foarte greu de scos un tatuaj. Scoaterea unui tatuaj este costisitoare si necesita timp. Deci, este foarte important sa te gandesti bine inainte de a-ti face un tatuaj, nu te grabi. Land aceste masuri de precautie, va fi mai putin probabil sa regreti dupa ce l-ai facut.

Potrivit specialistilor, tatuajele reprezentand numele unei persoane sunt printre cele mai cerute pentru a fi scoase, iar motivul este evident, sfarsitul relatiei.

De asemene,a se observa si o crestere a numarului de tatuaje gresite, scrise in limbi orientale fara a pastra anumite reguli, iar rezultatul este unul rau.

O alta problema apare atunci cand tatuajule sunt facute la o varsta frageda. Iar preferintele de la 18 ani nu se potrivesc cu cele de la 30, astfel aparand parerea de rau cu privire la tatuaj.

Tatuajele facute pentru a ne simti parte dintr-un grup sau trib, provoaca de asemenea regretul. Uneori acestea pot deveni prea comune si la un moment dat e posibil sa iti doresti ca acesta sa fie acoperit.

Avand in vedere toate aceste elemente, este esential sa te gandesti de doua ori inainte de a-ti face un tatuaj, si alege un design care sa faca parte din viata ta.

Pentru a evita alegerile dezastruoase, pe care sa le regreti apoi, tine cont de aceasta lista cu tatuaje regretate:

1. Tatuajele cuplu sau numele iubitului.
Oricat ne-am dori o relatie pentru totdeauna, este imposibil sa avem o garantie asupra acestui lucru. Daca intr-adevar vrei sa-ti arati dragostea printr-un tatuaj, atunci opteazapentru o inimioara sau pentru un alt semn care va rezista in timp, putand sa ia o alta interpretare.

tatuaj

2. Tatuaje cu numele artistilor, formatii sau celebritati
Preferintele noastre tind sa se schimbe odata cu trecerea anilor, ca si experientele din viata de zi cu zi. Cel mai indicat este sa iti tatuezi o fraza dintr-o melodie, sau un citat, cu conditia sa te reprezinte in viata, si mai tarziu sa nu-l regreti.

tatuaje

3. Tatuaje simboluri ale altor culturi sau religii
Cand alegi simbolul unei culturi necunoscute, sansa de eroare este mare, si este greu de gasit referinte intr-adevar de incredere.

tatuaje

4. Tatuaje – fraze pe care nu le stapanesti
Daca nu vorbesti limba in care vrei sa-ti tatuezi fraza, greseala se poate strecura. Cel care realizeaza tatuajul trebuie sa fie cunoscator.tatuaje fraze
5. Tatuaje cu trimiteri la medicamente
Ai grija, anumite tatuaje pot fi obstacole in cariera ta.tatuaj

6. Tatuaje cu referinte sexuale
Cand suntem tineri, poate suntem tentati sa optam pentru astfel de tatuaje, ni se pare distractiv. Insa, cu trecerea timpului, acestea pot lasa un gust amar.tatuaj obscen
7. Tatuaje fotografii
Acestea pot iesi uneori infricosatoare, si fara nici o legatura cu persoana mult indragita. Trasaturile tatuate nu sunt intotdeauna la fel de firesti ca in poze.tatuaj fotografie

8. Tatuaje „la moda”
Nu iti face un tatuaj, doar pentru ca este la moda. Tatuajul este pentru totdeauna, iar moda trece, astfel peste timp, tatuajul iti va parea ridicol.tatuaje la moda

9. Tatuaje logouri
Categoric, aceasta este o idee pe care o vei regreta. Peste 30 sau 60 de ani o vei gasi ca fiind rece si amuzanta.tatuaje

10. Tatuaje pe maini gat sau fata
Tatuajele in locuri vizibile iti pot aduce probleme la locul de munca. Sunt multi oameni care au o parere diferita de a ta in ceea ce priveste tatuajele, si atunci risti sa fii etichetat intr-un fel care nu iit place. Nu va fi usor sa acoperi un tatuaj pe maini, gat sau fata.tatuaje gat

Gandeste-te de doua ori inainte de a-ti face un tatuaj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *