Scrub cu banana pentru reintinerirea pielii

Banana este un fruct plin de anti-oxidanti, minerale si vitamine. Aceasta ajuta te ajuta sa ai o piele frumoasa si reintinerita. 

Scapa de piele moarta, si hidrateaza cu ajutorul scrubului cu banana. Iata cateve retete de scrub pe care il poti prepara chiar la tine acasa.

scrub cu banane

  • Pentru a face un bun exfoliant de corp, piseaza doua banane si 4-5 capsuni folosind un bander. Amesteca ceea ce ai obtinut cu 3 linguri de zahar si utilizeaza-l ca exfoliant de corp.
  • Paseaza o banana pana obtii un piure fin si adauza zahar. Amesteca-le bine si aplica scrubul obtinut pe pielea ta prin miscari circulare. Banana hidrateaza pielea uscata in timp ce granulele de zahar vos scapa de pielea moarta.
  • Amesteca o banana coapta pasata cu 2-3 linguri de ovaz, 1 lingura de miere si o lingura de lapte. Aplica scrubul obtinut pe fata, lasandu-l 5 minute, apoi freaca-l incet pe piele. Spala cu apa rece. Daca ai o piele extrem de uscata poti inlocui laptele cu smantana.
  • Amesteca o jumatate de banana cu o lingura de lapte de cocos si 2 linguri de ovaz nefiert, pana obtii o pasta groasa. Maseaza usor fata cu aceasta pasta si spala cu apa rece.

Aplica reteta de scrub cea mai potrivita pentru tipul tau de piele si banana iti va arata adevaratele ei beneficii.

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *