Nail art – 6 modele de unghii usor de realizat

Nail art este arta de a decora unghiile. Aceasta arta, de-a lungul timpului a devenit tot mai cunoscuta si tot mai la moda.

Iti doresti o manichiura la moda, dar in acelasi timp usor de realizat? Iata 6 modele de nail art usor de realizat acasa:

nail art 1

Pentru a crea acesta manichiura alege un lac de unghii mat si unul lucios. Aplica un strat de lac mat, apoi foloseste nuanta similara in textura lucioasa. Aplica pe partea stanga a unghiilor. Repeta miscarea pe partea dreapta pentru a obtine un „V”.

nail art 2

Aceasta manichiura pare complicat de realizat, dar este de fapt foarte usor. Aplica in primul rand un lac de unghii auriu. Urmatorul pas, aplica pe diagonala lacul de unghii in culoare verde aramata. Porneste din coltul din dreapta catre stanga si vice-versa, apoi completeaza unghia, lasand „v”-ul din partea de jos a unghieie neacoperit de lac de culoare verde.

nail art 3

Poarta sclipici in mod subtil, prin concentrarea lui spre varful unghiei si estompeaza-l catre baza.

nail art 4

Actualizeaza manichiura frantuzeasca cu o dunga pe diagonala de culoare rosie pe varful unghiei, in loc de alb. Pastreaza restul unghiei in culoare nud sau clar.

nail art 5

Pentru a obtine aceasta manichiura stralucitoare, foloseste un lac de unghii nude si orice alte culori mai doresti pentru pictarea varfului unghiei.

nail art 6

Pentru a obtine o manichiura jucausa aplica un strat de lac de unghii opac peste care traseaza o linie neagra. Linia se poate trasa fie cu oja cu pensula subtire, fie cu un marker rezistent la apa.

nail art 7

Foloseste un lac de unghii nude, pe care aplica dungi negre cu ajutorul unei pensule subtiri si obtii o manichiura la moda.

Nail art – modele de unghii usor de realizat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *