Modele de unghii metalice – argintii

Anul acesta este anul unghiilor metalice. Acestea sunt peste tot. Suple si elegante, ele se pot fi purtate in orice imprejurare si mai ales la evenimente speciale. Unghiile metalice sunt perfecte pentru iarna, dar nu numai. Se potrivesc cu orice tinuta, orice culoare.

Am selectat pentru voi cele mai frumoase modele de unghii argintii
Cel mai simplu mod de a obtine o manichiura metalica este sa folosesti un lac de unghii argintiu sau lacul de unghii cu sclipici argintiu. Aplica mai multe straturi cu sclipici, dupa care aplica un lac mat, astfel vei creea efectul manichiurii metalice.

manichiura metalica

De asemnea, argintiul il poti folosi pentru a crea diferite modele de unghii. Spre exemplu poti imbina doua culori metalice. Movul metalic si argintiul se potrivesc de minune.model unghii

Foloseste doua culori diferite de oja cu sclipici. Una mova, care se aplica in primul strat si alta argintie. Pentru a obtine jocul de linii, foloseste o banda adeziva peste primul strat de lac mov. Aplica lacul de unghii argintiu si dezlipsete adezivul. Vei obtine un model de unghii modern.

Citeste si Cum iti faci manichiura cu sclipici – 6 pasi simpli

Manichiura metalica aminteste de turturii de gheata, de muntii acoperiti cu zapada. Foloseste o oja in nuanta metalica, iar pentru varfuri foloseste un lac de unghii albastru si unul alb, pentru a crea efectul dorit.

model manichiura

Inspira-te, poarta manichiura metalica!

sursa foto: Pinterest.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *