5 modele de unghii care fac furori in 2015

Fiecare an are tendintele sale in ceea ce priveste manichiura. Noile tendinte in manichiura ne permit sa exloram noi stiluri si sa riscam. Cu alte cuvinte, in 2015 avem sansa de a da varietate si culoare vietii noastre.

Model manichiura marsala

In 2015 se poarta manichiura marsala, culoarea vinului – culoare anului 2015. Marsala este o culoare senzula, ce iti ofera multe posibilitati in ceea ce priveste tinuta, dar si manichiura si machiajul. Manichiura in culoarea marsala confera eleganta.

model manichiura

Model manichiura cobalt

Manichiura cobalt, este o manichiura vibranta, care se poate fi usor purtata in combinatie cu galben solar, rosu, oranj dar si cu verde smarald si albastru intunecat.

manichiura cobalt

Model manichiura gri

Daca doresti sa ai ai o manichiura ceva mai sobra, atunci griul este cel mai potrivit. Cu manichiura gri ramai in tendintele anului 2015. Lacul de unghii gri deschis poate si accesorizat cu diferite aplicatii aurii. Poti incerca o manichiura french – gri in combinatie cu alte diferite nuante, de exemplu, verde electrizant.

manichiura gri

Model manichiura nude

Daca vrei o manichiura la moda, dar care sa se potriveasca in orice imprejurare, cu orice tinuta, atunci manichiura nude este cea mai potrivita. Pentru a nu ramane o manichiura banala, realizeaza un model cu sclipici. Cu siguranta te va scoate din anonimat.

manichiura nude

Model manichiura lavanda

Manichiura in culoarea lavandei isi ofera pace si delicatete. Este potrivita pentru tinutele delicate si diafane. Este o manichiura potrivita persoanelor romantice insa poate fi purtata de toate persoanele pentru a crea un look original si inedit.

manichiura lavanda

 Tu ce manichiura preferi pentru 2015?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *