Ghid de machiaj pentru femeile care poarta ochelari

Porti ochelari? Atunci ai nevoie de un machiaj special. Fara indoiala ochelarii fac o mare diferenta in aspectul tau, de aceea trebuie sa ai grija ca machiajul sa nu fie foarte incarcat dar nici sa treaca neobservat.

machiaj - ochelari

Ghid de machiaj pentru femeile care poarta ochelari

Cel mai important aspect este alegerea ramei de ochelari care se potriveste formatului fetei tale. Testeaza mai multe modele de rame, priveste-te din diferite unghiuri. Tine cont ca anumite rame arunca umbre intunecate in jurul ochilor tai, in anumite tipuri de lumina. Incearca sa eviti aceste efecte.

Conturarea sprancenelor. Sprancenele spun totul. Cercetarile stiintifice arata ca sprancenele ne influenteaza considerabil aspectul. Asa ca incearca sa le pastrezi naturale, subliniind doar putin pentru a le evidentia. Nu purta sprancene subtiri. Acestea te fac sa pari mai in varsta, mai obosita si iti fac un look mai putin atractiv.

Buzele.De fiecare data cand porti machiaj, nu uita ca trebuie sa pui accent doar pe o parte a fetei tale, astfel va deveni un machiaj foarte incarcat. Daca porti un ruj rosu, atunci machiajul ochilor va trebui sa fie unul natural. Incearca sa creezi o balanta.

Experimenteaza pentru a arata mereu diferita. Nu te scufunda in plictiseala, nu face ca fata ta sa arate mereu la fel. Exploareaza noi versiuni ale tale cu ajutorul machiajului. Poate fi amuzant. In plus, ramele diferite ale ochelarilor te pot ajuta sa fii alta in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *