Diagnoza si tratament impotriva subtierii si caderii parului la Belle Sophia

Fiecare dintre noi isi doreste un par frumos si sanatos. Iar frumusetea parului depinde in mare masura de sanatatea scalpului. NIOXIN este solutia pentru un par cu aspect mai bogat, mai des, in doar 4 saptamani.

tratament cadere par

Cu ajutorul aparatului profesional Nioscope poti sa vezi cat de sanatos este parul si cum se prezinta scalpul, intr-un mod profesional. Nioscope este un aparat profesional de consultanta sub forma unui mini-microscop digital, cu ajutorul caruia se poate realiza diagnoza completa a scalpului si a firului de par.

Nioscope identifica situatiile specifice si individualizeaza probleme cu care se confrunta clientul, iar produsele Nioxin specifice diferitelor probleme si diferitelor tipuri de par vin sa rezolve problema. NIOXIN a gasit inspiratia in ingrijirea parului pentru a furniza un tratament avansat pentru parul subtiat. Ca o extensie a pielii fetei, scalpul necesita aceeasi atentie si ingrijire, iar sistemul Nioxin este conceput pentru a intari, hrani si trata parul de la radacina. Deoarece sanatatea scalpului influenteaza sanatatea parului, acesta ofera parului rezistenta si un aspect mai dens.

nioscope

Cu ajutorul Nioscope, poti vedea imagini cu scalpul si  radacina firului de par, inainte si dupa tratament, astfel ca iti poti da singura seama daca tratamentul a dat sau nu rezultate. Suprafata scalpului, rezidurile specifice scalpului, diferite diametre ale firelor de par, densitatea parului (cate fire de par cresc din foliculi in anumite zone), hidratarea, uscarea sau exfolierea scalpului – toate acestea pot fi vazute cu claritate.

Dupa diagnoza cu Nioscope-ul, tu esti cea care poate lau o decizie informata, cu privire la sanatatea parului tau.

Tratamentul aplicat trateaza problemele scalpului si lupta impotriva subtierii si caderii parului.

Fie ca ai parul fin sau gros, fie ca te lupti cu o cadere intensa a parului sau caderea parului tau este una medie, ai parul natural sau tratat chimic, Nioxin are pentru tine solutia potrivita, adaptata tipului tau de par, dorintelor si problemelor tale.

Pentru ca sanatatea parului tau sa fie mentinuta, este recomandat ca o astfel de diagnoza si tratament al parului sa se faca o data la 6 saptamani.

Proaspetele mamici sunt si ele foarte des afectate de caderea parului. Diagnoza sclapului si a firului de par cu ajutorul Nioscope este una dintre cele mai indicate metode prin care se pot depista adevaratele probleme si se poate actiona in conformitate.

Deja te-am convins sa apelezi la o astfel de diagnosticare a scalpului? Printre putinele saloane de cosmetica ce detin o astfel de apartura, este salonul Belle Sophia, situat in zona Baba Novac din Bucuresti: Str. Traian Popovici nr. 87A, Complexul Comercial Unu, etajul 1, sector 3, Bucuresti.Belle Sophia

Aici vei gasi specialisti care iti vor face o diagnoza corecta a scalpului si a firului de par si te vor indruma catre cel mai potrivit tratament.
Specialistii Belle Sophia va asteapta pentru a gasi impreuna solutia impotriva caderii si subtierii parului!
www.bellesophia.ro;  tel: 0729 876 278/ 0771 402 160

Ultimele comentarii
  1. Andreea
    Răspunde
  2. Denisa
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *