Cum se face manichiura semiluna

Hei fetele! Azi va vom prezenta cum se face manichiura semiluna. Acest model de unghii este perfect pentru fetele care isi doresc unghii deosebite, casual dar si elegante in acelasi timp.

Pentru manichiura semiluna poti folosi diferite culori. Toamna este sezonul potrivit pentru portocaliu, galben, verde, aramiu. De asemnea, in aceasta toamna se poarta si combinatia alb negru. Asa ca nu ezita sa o folosesti pentru manichiura ta. Ea confera un aer chic si modern.

Modelul de unghii cu semiluna este foarte usor de facut. Nu ai ai nevoie de autocolant, ci doar de putina dexteritate si bineinteles doua lacuri de unghii in nuante diferite. Lacul de unghii de baza trebuie sa aiba o pensula normala, groasa, iar cel de-a al doilea, cu care vei da forma semilunei, trebuie sa fie in un lac de unghii cu o pensula speciala, subtire.
Este foarte simplu, iar daca ti-ai mai facut manichiura french, atunci pentru tine va fi si mai usor.

Sa incepem!
Pasul 1. Aplica lacul de unghii de baza, in culoarea preferata de tine. Acopera toata unghia si lasa se usuce.manichiura semiluna
Pasul 2. Cu lacul de unghii cu pensula subtire, traseasa la baza unghiei o semiluna.manichiura semilunaPasul 3. Umple semiluna cu cea de-a doua nuanta de lac de unghii.manichiura semilunaPasul 4. La varsul unghiei traseaza o dunga asemanatoare celei de la manichiura french, in aceeasi culoare cu a semilunei facute la baza. Poti folosi pensula subtire a lacului de unghi , sau te poti folosi si de o pensula normala.manichiura semiluna La sfarsit, aplica un stat de lac de unghii transparent, si manichiura semiluna este gata.manichiura semilunafoto: buzzfeed.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *