Cum sa porti coronita de flori

Creaza-ti un un look fermecator, feminin si romantic, cu ajutorul coronitelor de flori.

Coronita de flori este un accesoriu ce castiga teren cand vine vorba de coafura femeilor. Aceasta creeaza o infatisare angelica, amintind de basme.

coronita flori

Coronita de flori este un accesoriu versatil ce poate fi folosit cu ocazii speciale cum ar fi nunti, onomastici, petreceri si festivaluri.

Este gresita parerea conform careia, coronita de flori este potrivita doar pentru sezonul de vara. Coronitele de flori pot fi folosite cu usurinta si in sezonul rece, totul consta in alegerea coronitei potrivite. Coronitele de flori mai inchise la culoare sunt potrivite pentru zilele reci.

Diademele cu flori imbogtesc si completeaza farmecul tau. Dar pentru mai mult succes, alege culoarea si modelul care se potriveste stilului tau.

Incepe prin alegerea dimensiunii coronitei de flori si a tipului. Coronitele discrete sunt cele mai interesante. Alege-le cu grija si investeste intr-o coronita de calitate.

Personalitatile puternice pot opta si pentru coronite bogate, cu diferite flori, dar si mici detalii cum ar fi fructe uscate. Aceste coronite sunt accesorii interesante, care pun accent pe personalitatea puternica a persoanei care le poarta.

Alege culoarea coronitei de flori in functie de parul tau. Blondele si roscatele trebuie sa aleaga coronite de flori in aceleasi tonuri cu parul lot. Blondele pot opta pentru coronite roz, dar si tonuri reci de albastru. Brunetele pot combina culori pamantii.

Cum sa porti coronita de flori:

coronita flori coronita flori coronita flori coronita flori coronita flori cornita flori

Tu ce coronita de flori porti sezonul acesta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *