Cum sa faci un coc elegant in 2 minute

Cu toate suntem foarte ocupate. Avem nenumarate dimineti cand trebuie sa fim gata repede si sa aratam perfect pentru ziua ce va urma. In plus, parul are si el zilele lui mai putin bune si ne provoaca dureri de cap.

Daca vrei sa arati ca proaspat coafata iti prezentam un coc elegant pe care il poti face in 2 minute.

coc elegant

In functie de finisajul cocului, acesta poate fi un coc elegant pentru o petrecere de seara, pentru o intalnire importanta de afaceri, sau poate fi un coc lejer, putin mai dezordonat si se a potrivi foarte bine cu o tinuta casual, cu blugi chic sau o rochita sexy.

Aceasta coafura se poate face pe parul lung sau mediu. Nu iti face griji daca parul este stratificat, cocul poate fi realizat si daca ai o astfel de tunsoare.

Cum sa faci un coc elegant in 2 minute

coc

Foloseste un spay fivativ pentru volum sau chiar un sampon uscat, acesta da volum parului.

Selecteaza partea din fata a parului si o parte laterala, prinde-le cu agrafe separat iar restul parului prinde-l in coada. Invarte coada de cal in jurul elasticului de par, si da-i volum pentru a realiza un coc usor dezordonat. Fixeaza parul cu ajutorul agrafelor.

Desprinde portiunea din fata a parului, rasuceste-o si infasoara-o in jurul cocului. Slabeste putin parul rasucit pentru a crea mai mult volum, apoi fixeaza-l acolo cu agrafe. Repeta aceeasi procedura cu partea laterala, si cocul este gata.

 

sursa: makeupwearables.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *