Cum sa aplici eyeliner-ul cat mai bine

Trucuri pentru aplicarea eyeliner-ului

Make-up artistii realizeaza orice machiaj mult mai bine decat noi, cele care ne machiem acasa in fata oglinzii din baie. Si nu, nu este vorba de produsele folosite. Ei detin cateva trucuri care fac machiajul sa arate impecabil.

Aceste trucuri le poti invata si tu, astfel ca machiajul tau sa arate ca cel realizat de profesionisti.

eyeliner

Make-up artistii ne dezvaluie 4 trucuri pentru aplicarea cat mai bine a eyeliner-ului:

1. Apropie-te cat mai mult de linia ochilor
Aceasta este una dintre cele mai mari provocari cand vine vorba de dermatograf. Daca nu te apropii cat mai mult de linia genelor, pierzi intensitatea. Dermatograful se aplica fara spatiu de la linia genelor. Ridica pleoapa pentru a reusi sa mergi cat mai aproape. Foloseste o pensula lata pentru a ajunge cu dermatograful acolo unde iti doresti.

2. Asigura-te ca aluneca lin
Pentru a obtine o linie curata, cu aspect moale, este indicat ca mai intai sa aplici un strat subtire de fard de ochi. Acest lucru va ajuta ca dermatograful sa alunece, permitandu-ti sa realizezi o linie frumoasa. De asemenea, dermatograful trasat peste fardul subtire de ochi, va dura mai mult.

3. Nu aplica dintr-o singura miscare
Crearea liniei perfecte este greu, insa nu este nevoie sa o trasezi dintr-o singura miscare. Incearca printr-o serie de linii mici ce urmeaza linia genelor. In acest fel vei face mai putine greseli in aplicare.

4. Schimba machiajul fara demachere
Poti obtine un machiaj de noapte fara a fi nevoie de refacerea completa a machiajului de zi. Pentru a schimba aspectul eyeliner-ului adauga umbre si stralucire in partea de sus a linie, sau pur si simplu adauga negru pentru a crea un aspect mai dramatic.

foto: reallyree.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *