CONCURS: Castiga unul din cele 2 abonamente la solar!

violet sun studio

Violet Sun Studio si fetelestiu.ro te invita la concurs. Participa si castiga unul din cele 2 abonamente Silver puse la bataie.

Ce trebuie sa faci? E simplu!
Intra pe pagina noastra de facebook (facebook.com/fetelestiu.ro), da-ne un like, si distribuie prietenilor tai postarea (imaginea) care face referire la acest concurs. Cele doua castigatoare vor fi stabilite in functie de numarul de like-uri primite la postarile lor. Concret, castiga cea care va strange cele mai multe like-uri. Pentru a le putea contoriza, vor fi luate in calcul doar share-urile date direct de pe pagina noastra de facebook.

Premiile
Constau in 2 abonamente Silver la Violete Sun Studio. Fiecare abonament contine 50 de minute de solar, fiind valabil pe o perioada nedeterminata. Se va beneficia de acces la solar incepand cu ziua urmatoare finalizarii concursului. Premiile vor putea fi inlocuite (optional) cu o sedinta de bronzare organica (mai multe despre bronzarea organica aici). In cazul bronzarii organice, accesul se va face pe baza de programare.

Perioada concurs
17.11.2013 – 01.12.2013. Castigatoarele vor fi anuntate, pe 02.12.2013, pe pagina noastra de facebook si printr-un mesaj privat.

Violet Sun Studio
Adresa: Sos. Stefan cel Mare nr. 35, Bl.31, Sc.2, Parter, Ap. 41, Sector 2, Bucuresti (Interfon 41)
Tel: 0736 534 387 / 0784 918 665
www.studiobronzare.ro | violetsunstudio@yahoo.com

 

Ultimele comentarii
  1. Cristina
    Răspunde
    • admin
      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *