Care sunt cele mai intalnite tatuaje feminine

Tatuajele delicate sunt potrivite pentru fetele care doresc pe corp un semn discret, si care nu doresc sa atraga atentia. Cele mai frecvente tatuaje feminine sunt numele proprii, fraze, sau cuvinte ca: „dragoste”, „noroc”, „libertate”, dar si stele fruturi, pasari, inimi, flori mici, pene, simbol infinit, etc.

Iata care sunt si cele mai intalnite locuri pentru un tatuaj feminin.

Tatuaj pe spate
Optiunea de a face un tatuj pe spate este de multe ori legata de marimea tatuajului. Florile sau frazele lungi sunt cele mai potrivite pentru acea parte a corpului.

Tatuaj la incheietura mainii
Sunt o optiune excelenta pentru cele care doresc sa arate tatualul, in acelasi timp fiind delicat, facut mic si in umbra.

Tatuaj pe glezna/laba piciorului
Tatuajele pe piciaore exprima de obicei ura si dragoste.

Tatuaj pe umar
Umarul permite atat tatuaje de mici dimensiuni cat si tautaje mari. In acelasi timp ai optiunea de a face un tatuaj dublu, pe ambii umeri.

Tatuaj pe coaste
Tatuajul pe coaste poate fi unul mai dureros, dar nu mai putin elegant. de obicei sunt realizate aici tatuaje „text”, sau flori.

Ianaintea realizari unui tatuaj gandeste-te bine la ceea ce iti vei picta pe corp. Ar fi indicat sa fie ceva ce te reprezinta si care este in armonie cu tine, cu personalitatea ta.

Daca te-ai hotarat, atunci apeleaza la un profesionist. Cauta in amanunt, uita-te la poze cu tatuaje facute de el, incearca sa vezi ce referinte are. Aminteste-ti ca fiecare artist are o specialitate. In timp ce unii sunt profesionisti in tatuaje scrise, altii sunt buni le portrete si asa mai departe.

Fa o vizita la salonul de tatuaj pentru a verifica igiena locului si materialul folosit. Acesta trebuie sa fie intotdeauna de unica folosinta si accesoriile curatate si sterilizate dupa fiecare utilizare.

Gandeste-te bine la ce fel de tatuaj vrei, caci tehnicile de indepartare a tatuajelor nu sunt tocmai eficiente. Un tatuaj permanant este greu de scos, chiar si cel semipermanent poate de asemeanea sa fie dificil de indepartat.

 

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *