Ce trebuie sa stii despre eyeliner

Eyelinerul este propabil cea mai grea sarcina din rutina ta de frumusete, insa este detaliul care face diferenta.

Atunci cand aplici eyeliner pe pleoapele tale, concentrarea trebuie sa fie maxima astfel incat sa il aplici cu masura si gratie.
Iata 4 lucruri pe care trebuie sa le stii despre eyeliner:

eyeliner

1. Nu exagera cu aplicarea eyelinerului pe pleopa inferioara.
Aplicare intensa pe pleoapa inferioara, mai ales a unei culori inchise iti va face ochii sa para mai mici. In pus, ai mari sanse de a termina ziua cu pete sub ochi. Daca doresti sa definesti pleoapa inferioara atunci foloseste un creion iluminator, pentru un aspect mai subtil. Poti opta si pentru un fard de ochi maro sau gri.

2. Aplica eyelinerul uniform, fara aspect crestat.
Este greu sa obtii o linie dreapta, insa trebuie sa iti dai silinta pentru a nu avea un contur crestat. Pentru a trasa o linie dreapta evita sa tragi de colturile ochilor. Tine barbia sus si privirea in jos, avand ochii intre-deschisi. Pentru a obtine conturul perfect poti trasa inante de eyeliner, un contur cu un creion de lumina, pentru a-ti servi drept ghid.

3. Nu folosi doar creion de ochi in nunate de negru si maro.
Putin creion dermatograf alb sau nude poate face minuni atunci cand esti obosita. Aplicarea acestor nunte deschise te face sa arati mult mai treaza si odihnita.

4. Cunoaste diferenta intre eyeliner creion, eyeliner gel si eyliner lichid.
Eyelinerul creion este cel mai potrivit atunci cand esti pe graba: se aplica rapid si rezista destul de mult timp.
Eyelinerul gel ofera un aspect glam, este resitent la apa si permite un control mai bun in ceea ce priveste grosimea liniei trasate pe pleoapa.
Eyelinerul lichid este genul „avansat”. Aplica-l doar daca ai experienta si dexteritate. Acesta ofera o linie puternica, o pigmentare intensa.

Acum ca ai aflat aceste detalii despre eyeliner, pune-ti in evideta ochii cu eyelinerul potrivit.

Ultimele comentarii
  1. Oana
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *