Ce spune parul tau despre tine

Tunsoarea si culoarea parului pot spune multe despre o persoana, despre personalitatea acesteia si stilul de viata.

Ce spune culoarea si tunsoarea parului tau despre tine:

par ondulat

Par ondulat

Daca ai parul ondulat, inseamna ca esti o persoana energica si cu o foarte mare vointa. Este posibil ca de multe ori sa iti doresti libertate, sa iti doresti sa fii singura, tu cu tine.

par cret

Par cret

Parul cret spune despre tine ca ai o inima buna si ca iti place sa te distrezi. Chair si prietenii tai sunt mereu surprinsi de cat de repede poti face lucrurile fara prea mult efort.

coc inalt

Coafuri inalte

Iti place sa iti prinzi parul sus, in coada sau in coc? Aceasta poate simboliza faptul ca esti foarte critica in ceea ce te priveste, si ai grija ca totul sa fie perfect. Poti avea chia un comportament melodramatic, iti place sa atragi atentia oriunde te duci.

par filat

Tunsoare filata

Ai parul tuns in scari, cel mai probabil esti perfectionista. Aceasta tunsoare te poate ajuta sa arati bine si sa prinzi parul in diferite feluri, deci, sa faci multe in viata.

par scurt

Par scurt

Daca iti place sa ai parul scurt inseamna ca probabil nu vrei sa iti mai faci griji in ceea e il priveste, si nici griji legate de lucrurile marunte din viata ta.

par impletit

Par impletit

In majoritatea timpului iti porti parul impletit? Acest lucru poate veni din comoditate. Pui nevoile altora pe primul plan, in loc sa-ti satisfaci nevoile tale.

par drept

Tunsoare drepta

Esti tunsa drept? Inseamna ca esti o persoana care apreciaza logica si care face tot posibilul pentru a-si atinge scopul. In plus, aceasta tunsoare este una dintre cele mai usoare de intretinut, totul pentru a nu face nici un efort.

bob asimetric

Bob asimetric

Bobul asimetric arata o personalitate amuzanta, si indica faptul ca vrei sa faci doar lucrurile confortabile, fara a fi victima a stresului.

Tu ce tunsoare porti? Te potrivesti cu descrierile articolului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *