Ce coafuri se poarta in primavara 2014

In primavara anului 2014 se poarta coafurile lejere, usor neglijente, dar si cele perfect aranjate.

Coada de cal
In 2014 este la moda coada de cal. Prinsa lejer la spate, usor neglijent sau finisata pefect, va arata excelent.

Parul lung si drept
Daca ai parul lung esti in pas cu ceea ce se paorta anul acesta. Opteaza pentru parul drept cu carare pe mijloc. Simplu si feminin. Pentru o asemenea coafura parul tau trebuie sa radieze de sanatate.

Bucle lejere
Cea mai in voga tendinta a primaverii sunt buclele lejere, usor neglijente. Cu cat mai ciufuit cu atat mai bine. Obtine bucle lejere si ciufulite impletind parul umed dupa baie, inainte de culcare. La trezire desprinde parul si vei obtine look-ul perfect.

Tunsoarea bob
Bobul, tunsoarea anului 2013 se poarta si in primavara anului 2014. In acest sezon, bobul se poarta in toate formele si marimile, de la textura neteda la cea neglijenta. Fii indrazneata si opteaza pentru breton decupat.

Bobul mediu
Daca te-ai plictisit de bobul traditional, opteaza pentru bobul de lungime medie. Poti sa il aranjesi in bucle neglijente, drept sau coada de cal.

Parul scurt
Daca vrei sa ai parul scurt, opteaza pentru tunsoarile pixie, sau cele inspirate din stilul punk.

Accesorii
In 2014 se poarta accesoriile pentru par. Opteza pentri o coronita florala, bentite de diferite tipuri si esarfe. Intr-o zi proasta in care parul nu iti sta bine, un accesoriu in par iti poate adauga acel ceva special.

In 2014 opteaza pentru una dintre aceste coafuri pentru a fi in pas cu moda.

Ultimele comentarii
  1. ana alexandra
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *