Bobul lung – Lob – tunsoarea sezonului

Iarna aceasta se poarta bobul lung, sau asa cum mai este numita Lob – long bob. Aceasta este o tunsoare nici prea lunga, nici prea scurta, ci chiar deasupra umerilor.

Cele mai multe vedete de la Hollywood au adoptat aceasta tunsoar e. Daca in sezonul trecut multe vedere renuntau la podoaba capilara pentru tunsoarea pixie, iarna aceasta nu mai este nevoie de o asa schimbare drastica, pentru a fi la moda.

Tunsoarea lob este una versatila, putand fi purtata de femeile mai in varsta, de adolescente, tinere, chiar si de copii. Ea poate fi purtata cu carare pe mijloc, cu breton, sau carare intr-o parte. De asemenea, lungimea tunsorii iti permite sa porti parul drept, natural dar si in bucle moderne.

Lob-ul este potivit pentru orice tip de fata, si are un mare avantaj: daca parul creste isi pastreaza foarte frumos forma. 

O taietura pupulara pentru bob-ul lung este asimetria – la spate mai scurt si in fata mai lung. Pentru o coafura cu parul intins, cere stilistului tau sa-ti subtieze parul.

Iata o serie de vedere care au optat pentru tunsoarea Lob – long bob:

naomi watts-lob naomi campbell -lob kate mara - lob karkie kloss-lob jannifer lawrence-lob Emma roberts-lobcameron diaz - lob

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *