5 trucuri pentru a arata mai tanara in doar 5 minute

Cu toate ne dorim sa aratam mai tinere si luptam cat putem cu procesul de imbatranire.

Iata cinci moduri de a arata mai tanara in doar cinci minute:

1. Coada de cal
Te surprinde acest lucru? Gandeste-te! Coada prinsa strans in partea de sus a capului netejeste liniile fine din jurul ochilor si accentueaza pometii. Un alt punct forte ar acestei coafuri este versatilitatea si usurinta cu care poate fi facuta. Daca ai o coada de cal fara vlaga, incearca sa dublezi prinderea astfel sa iti sustina foarte bine parul. Incearca si vezi cum va intineri pielea ta.

coada de cal

2. Iluminator
Iluminatorul ofera pielii stralucire. El poate fi folosit strategic pentru a ridica si a da contur fetei, ceea ce te face sa arati mai tanara. Pune iluminator pe colturile interioare si exterioare ale ale ochilor, de-a lungul arcadei, pentru a lumina zona de sus a ochilor. Poti folosi iluminator si pentru a ridica obrajii. Foloseste luminator crema, pe care il poti aplica cu degetele, sau unul pulbre folosindu-te de o perie de obraz.

iluminator

3. Sprancene perfecte
Avem impresia ca doar pielea ne poate da gol varsta, dar adevarul este ca si sprancenele sunt afectate de procesul de imbatranire. Pe masura ce trec anii, sprancenele sunt afectate. Acestea pot deveni mai rare si neuniforme, facand fetele sa arate mai in varsta si mai mature. Pastreaza-ti sprancenele tinere. Nu le pensa prea subtiri, ai grija sa ramana pline si cu forma potrivita fetei tale. Ajuta-te de un creion special pentru sprancene.

sprancene frumoase

4. Buze lucioase in culori neutre
Multe dintre noi vedem luciul de buze ca pe un produs al trecutului, din perioada adolescentina, insa lumina pe buzele tale poate lucra in favoarea ta. Luciul da plenitudine buzelor intinerindu-le. Incearca si culori piersicii, roze, ce vor reda tineretea buzelor tale.

luciu buze

5. Piele stralucitoare
Pielea mata are un aspect plictisitor si accentueaza liniile si rudurile. Foloseste produse hidratante ce fac pielea sa arate proaspata si tanara. Foloseste creme cu proprietati iluminatoare. Vei arata mult mai tanara.

piele stralucitoare

sursa foto: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *