3 modele de unghii usor de realizat

Modelele unghiilor tale nu trebuie sa fie extravagante si dificile pentru a arata foarte bine. Uneori modelele simple si discrete sunt cele mai frumoase. In urmatoarele tutoriale poti vedea trei modele de unghii usor de realizat. Este necesar doar sa folosesti doua nuante de lac de unghii, dintre care unul sa iasa mai mult in evidenta. Incearca culori contrastante pentru a obtine un efect sclipitor.

modele manichiura

Pentru a realiza urmatoarele modele de unghii, ai nevoie de :
– banda adeziva;
– foarfeca;
– lac de unghii in culori diferite.

Tot ce trebuie sa faci este sa aplici un strat de baza din oja pe care o doresti, si sa astepti pana cand aceasta va fi complet uscata. Taie banda adeziva in functie de modelul dorit si aplic-o pe unghie. Imediat aplica stratul de oja contrastant si indeparteaza banda adeziva inainte ca acesta sa inceapa a se usca.

Iata modelele de unghii usor de realizat prin tehnica bandei adezive

1. French colorat.

model manichiura french colorata
Daca ai incercat de nenumarate ori sa i-ti faci manichiura french si nu ai reusit, solutia este banda adeziva. Pentru o manichiura de primavara schimba manichiura french traditionala cu una colorata. Opteaza pentru doua tonuri de albastru. Aplica albastrul de baza, lasa sa se usuce bine, apoi aplica banda adeziva si picteaza varful unghiei, dupa care indeparteaza banda, si manichiura french colorata este gata.

model manichiura french colorata 1

2. Manichiura triunghi

model manichiura triunghi
Pentru acest timp de manichiura este recomandat sa folosesti o culoare intensa ca strat de baza, si o culoare stralucitoate pentru triunghi. Primul pas, aplica lacul de unghii intens pe fundal, iar dupa ce s-a uscat bine, aplica banda adeziva in forma de „V”. Stratul de lac luminos se aplica pe triunghiul ramas neacoperit, iar apoi banda se desprinde inainte ca lacul sa se usuce.

model manichiura triunghi 1

3. Manichiura aligator

model manichiura aligator
Pentru acest model de manichiura ai nevoie de banda taiata in zig-zag. O poti obtine foarte usor cu ajutorul unei foarfece care taie in zig-zag.
In primul rand aplica stratul de baza in culoarea dorita si asteapta sa se usuce complet. Lipeste banda adeziva taiata zig-zag pe diagonala, pe verticala, pe orizontala, in functie de cum preferi si aplica al doilea strat de culoare. Indeparteaza banda adeziva cu gija. Finiseaza manichiura cu un strat de lac transparent.

model manichiura aligator 1

Iata si alte modele de unghii obtinute cu ajutorul bandei adezive. Inspira-te pentru a obtine modelul de unghii preferat!

model-de-unghii 4 model-de-unghii 1 model-de-unghii 2 model-de-unghii 3

Personalizeaza-ti unghiile in funtie de stil si preferinte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *