10 cele mai bune sfaturi pentru un par frumos

Parul unei femei este coroana ei, si nu este nici un secret ca daca parul tau nu arata bine, tu nu te vei simti bine. Desi este practic imposibil sa nu ai si zile proaste, in care parul nu iti sta asa cum iti doresti, iata o serie de sfaturi rapide pentru ca parul tau sa arate bine in majoritatea timpului:

par frumos

1. Daca vrei sa iti vopsesti parul, foloseste inante cu trei zile o masca de reconditionare a firului de par, astfel ca vopseaua sa prinda asa cum iti doresti.

2. Vrei sa-ti creasca parul mai repede? Exista anumite alimente care ajuta parul sa creasca repede, cum ar fi somon, ardei galben, oua.

3. Nu folosi niciodata peria pe parul umed! Opteaza pentru un pieptene cu dinti rari pentru a preveni ruperea firului de par.

4. In locul uscarii parului cu un prosop, folosesteste un tricou din bumbac. Frecarea parului cu prosopul il va deteriora, in schimb tricoul din bumbac va absorbi usor excesul de apa, fara nici o frecare.

5. Pentru ca sa dureze coafura ta, foloseste la final aerul recel al uscatorului de par. Aerul rece stabilizeaza coafura.

6. Samponul uscat absoarbe nu numai sebumul parului tau ci si da volum. Chiar daca parul tau este curat, aplica sampon uscat la radacina pentru un plus de volum.

7. Pentru a proteja culoarea parului tau, foloseste fixativ cu factor de protectie UV pe tot parcusul anului nu numai in timpul verii.

8. Poti reduce ruperea firelor de par daca dormi pe o fata de perna de matase.

9. Cand vrei sa realizezi o coafura, tine minte ca acesta se va fixa mai bine daca ai parul murdar. Daca parul tau este curat pulverizeaza produse de styling la radacina pentru o mai buna fixare.

10. Temperatura prea scazuta sau prea ridicata iti poate deteriora parul, la fel ca si trecerea brusca de la una la cealalta. Protejeaza-ti parul!

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *