Fura din stilul personal al Carei Delevingne

Cara Delevingne este un renunit fotomodel englez, actrita si cantareata. Ea a fost decorata „Modelul anului” in 2012 de catre British Fashion Council.

Cara Delevingne a devenit imaginea firmei Burberry in 2010 si de-a lungul timpului a reprezentat mari fime precum H&M, Zara sau Chanel. A urcat pe renumite podiumuri ale lumii, iat in 2012 si 2013 a facut parte din ingerii Victoria`s Secrets.

Cara a devenit cunoscuta si pentru sprancenele sale stufoase, care ii dau un look aparte, deosebit de al altor fotomodele.

Cara Delevingne are un stil personal extrem de lejer, dar foarte chic atunci cand vine vorba de petreceri.

In afara orelor de serviciu, Cara are un deosebit talent de arunca pe ea o pereche de blugi si un tricou, ramanand eleganta si gratioasa. Tinutele ei nu trec neobservate, atat cele de pe podium cat si cele zilnice, iar atitudinea este una revigoranta.

Cara este definitia stilului chic. In timpul liber modelul opteaza pentru tinute lejere, usor neglijente. De la jeansii skinni pana la cei largi, tricouri lejere, adidasi si caciuli.

Cara Delevingne

Cara poarta caciul inscriptionate, sepci si palarii cu borduri largi.

palarii Cara Delevingne
Cand nu este nevoie sa poarte tocuri, Cara opteaza pentru tenisi si adidasi. De cele mai multe ori, ii prefera pe cei hightop.

adidasi Cara Delevingne

Pe covorul rosu Cara Delevingne este eleganta si la fel de chic.

Cara Delevingne

Fura din stilul personal al Carei Delevingne

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *