De ce sunt importante cartile de vizita

In era tehnologiei, multi oameni nu mai acorda importanta cartilor de vizita, insa este o atitudine gresita. Cartea de vizita este oglinda ta si a companiei tale. Cea mai buna metoda de a te face cunoscut in afara retelelor sociale, este publicitatea offline.

carti de vizita

Cartile de vizita functioneaza ca o extensie a brandului nostru. Ele sunt o reprezentare fizica, vizuala si tactila a marcii, asa ca trebuie sa te asiguri ca faci o buna impresie, inca de la prima intalnire.

O carte te vizita pentru tine si compania ta, este ca o strangere de mana. Ce impresie iti lasa o strangere de mana tremuranda, timida, flasca? Nu o impresie foarte buna, nu? Astfel se intampla si cu cartile de vizita. Ele pot lasa o impresie puternica, sau una mai putin favorabila, si acest lucru este influentat de mai multe aspecte, cum ar fi hartia, calitatea printului si designul.

Acorda importanta cartii tale de vizita! O carte de vizita tiparita pe o hartie corespunzatoate, cu textura si tarie, va fi un punct in favoarea brandului tau. Exista mii de modele de carti de vizita (unele memorabile, altele mai putin). Mai presus de orice, conteaza printul si hartia pe care sunt tiparite cartile de vizita.

Cand vine vorba de materialele pe care sunt printate cartile de vizita, trebuie sa fii consecvent. Alege hartia potrivita tipului tau de activitate. De exemplu, daca lucrezi pentru o firma de reciclare, atunci cel mai indicat este ca si cartile tale de vizita sa fie din hartie reciclata. Daca vrei sa inspiri increderea atunci si hartia trebuie sa fie una clasica si serioasa. Aceasta nu ar trebui schimbata la fiecare comanda de carti de vizita. Consecventa inseamna incredere si seriozitate.

Cunoaste-ti publicul! Cine va primi cartile de vizita? Oamenii din corporatii? Gospodinele? Cum trebuie sa arate si ce trebuie sa contina o
carte de vizita pentru a-l impresiona pe cel care o primeste?

Iata cateva sfaturi pentru cartile tale de vizita:

1. Nu le printa acasa. Exista o mare diferenta intre printul realizat de o imprimanta clasica, si cel realizat de o imprimanta profesionala. Exista o multime de site-uri de unde poti comanda cu usurinta carti de vizita. De asemenea, aceste site-uri ofera si posibilitatea de a-ti alege unul din modelele deja realizate, sau le poti trimite designul tau.

2. Designul este foarte important, daca vrei sa impresionezi. Renunta la designul facut in word si angajeaza un profesionist.

3. Decide stilul cartii de vizita: minimalist, practic sau impresionant. Nu intotdeauna logo-ul trebuie sa acopere intreaga hartie. Nu sari peste informatiile de contact, si asigura-te ca vei avea o carte de vizita atragatoare si pentru un necunoscut.

4. Utilizeaza hartie de calitate. Exista o gama variata de hartie: de la hartie speciala – texturata, sidefata, recilata – la hartie clasica lucioasa sau mata.

5. Include pe cartea de vizita si adresele retelelor de socializate.

6. Utilizeaza ambele fete ale cartii de vizita. Nu supraincarca o carte de vizita, dar profita de spatiul oferit pentru a da informatiile importante.

Nu uita, cartile de vizita sunt cele care te reprezinta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *