Tenisii – cum sa ii porti cu stil

Iti poti crea un aspect elegant si confortabil cu ajutorul tenisilor.

tenisi - fetelestiu.ro

Tocurile inalte sunt emblema pentru feminitate, dar nimeni nu trebuie sa-si sacrifice sanatatea stand toata ziua pe tocuri. Asa ca, daca vrei sa nu ai probleme cu coloana vertebrala, dureri de genunghi sau deformarea picioarelor, renunta la tocuri in favoarea tenisilor. Poti crea o tinuta eleganta si stilata cu ajutorul tenisilor.

Picioarele au nevoie sa se odihneasca iar tenisii sunt incaltamintea ideala. Alege modelul care ti se potriveste si nu te sfii sa faci diferite combinatii.

Daca vrei sa faci investitii care sa dureze, atunci alege tenisi de culori neutre, cum ar fi alb, gri, bleumarin si negru. Modelele colorate se poarta, dar e posibil ca vremea lor sa treaca rapid, si sunt mai greu de asortat.

Alatura conversilor tai piese cum ar fi blugi vechi, jampiere, ciorapi din orice material, asociate cu jachete, sacouri si veste pentru zilele mai reci.

Daca te intrebi, daca poti asorta conversii la rochii si fuste? Raspunsul este da. Conversii alaturati unei rochii sau fuste elegante echilibreaza tinuta fara a pierde din eleganta.

Alatura tenisii si tinutelor de seara, scotandu-le astfel din anonimat.

Inspira-te din galeria noastra pentru a construi tinute cool, confortabile si elegante cu ajutorul tenisilor.

converse-tenisi 9 converse-tenisi 1 converse-tenisi 2 converse-tenisi 3 converse-tenisi 4 converse-tenisi 5 converse-tenisi 6 converse-tenisi 7 converse-tenisi 8

Ultimele comentarii
  1. Modaacum
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *