Topul tendintelor pentru par in vara lui 2013

In ciuda faptului ca suntem abia la inceputul verii, tendintele in materie de par pentru vara 2013 deja au fost anuntate. Daca doriti sa fiti in pas cu moda, asigurati-va ca urmati unul dintre stilurile:

Cararea pe mijloc a revenit in moda. Dupa ce cararea in lateral a fost purtata ani la rand, acum cararea pe mijloc poate fi purtata intr-o multime de stiluri avand un aspect trendy.par-carare-pe-mijlocCararea laterala extrema se poarata si ea, lasand parul franjuri pe frunte, pentru un aspect dramatic.

carare-laterala-extremaPar valvoi. Ai putea spune ca aceasta nu este o tendinta in coafura, dar parul valvoi, se va purta in vara lui 2013. Da parului tau un aspect neglijent, dar in acelasi timp sa fie un neglijent studiat. Foloseste produse pentru volum, si tapeza parul.

par-valvoiCoc jos. Cocul tip balerina realizat la baza gatului revine in 2013. Realizeaza o carare pe centru, si prinde parul in coc jos, astfel vei combina doua tendinte din 2013.

coc-josCoafura gen stup. Coafura anilor saizeci este printre cele mai populare in 2013. Aceasta este usor de creat, si ideala chiar si pentru locul de munca.coafura-stupCoc innodat. Cocul inodat este ceva mai indraznet. Parul este efectiv inodat la ceafa, dandu-i un aspect usor neglijent.

coc-innodatPar cu dubla textura. Parul umed si cel ciufulit au fost in tendintele anului 2012. Anul acesta le avem combinate. Pentru a crea acest stil, uda parul de pe frunte si lasa-l la capete usor ciufulit.par-umed-ciufulit

Care este coafura ta favorita pentru vara 2013?

Citeste si ce tunsori sunt in tendintele verii 2013

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *