Puloverele maxi – solutia pentru iernile geroase

Esti pregatita pentru zilele geroase de iarna? Puloverele maxi sunt solutia perfecta pentru a sta departe de frig si pentru a fi trend.

Lunile de iarna sunt despre cum sa gasesti puloverul potrivit pentru zilele de friguroase. Acesta trebuie sa fie confortabil, pufos, dragut si fabulos. Din fericire in acest sezon poti alege dintr-o gama larga de modele. Puloverul maxi este in tendinte in acest sezon si este perfect pentru iarna. Cu ajutorul lui poti face o multime de combinatii in vestimentatie, totul depinde de starea ta de spirit si stilul tau.

Fii picanta si sofisticata, combina puloverul maxi cu o fusta clopot. Poti opta si pentru fusta drapta, dar daca aceasta este midi, tocurile sunt neaparat necesare, mai ales pentru fetele minione. Poti merge de asemenea, si pe combinatia pulover maxi, pantaloni scurti si ciorapi simpli.

pulover maxi

pulover maxi

pulover maxi

Simplu nu este niciodata prea putin! Potriveste un pulover maxi cu perechea de blugi preferata. Acestia pot fi skinny sau nu. In cazul in care ai nevoie de un plus, alege colierul statement.

pulover maxi

pulover maxi si blugi

Tendintele de azi sunt pline de surprize. Nu te sfii sa alaturi mai multe stiluri. Lasa-te prada imaginatiei dar asigura-te ca ceea ce porti se potriveste cu evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *