Poarta roz prafuit – nuanta trandafirilor – pentru a te conecta cu natura

Anul 2015 ne intampina cu o paleta de nuante odihnitoare, inspirate din natura. Directorul Companiei Pantone Inc., institutia care da coordonatele in materie de culori, Leatrice Eisman spune ca „intr-o epoca dominateade tehnologie, in care viata noastra graviteaza in jurul gadget-urilor la care suntem conectati non-stop, natura este singura solutie salvatoare”!

palton roz prafuit

Cu alte cuvinte, cromatica inceputului de an ne ofera un refugiu linistitor, departe de excese de culoare si nuante exuberante! Astfel, vernilul, griul, lila-ul, marsala, nuantele de ocru si de pamanat, dar si rozul prafuit fac parte dintre nuantele cele mai dezirabile pe care trebuie sa le inglobam in garderoba noastra!

Casa de moda britanica Burberry se aliniaza la aceste tendinte si propune in colectia London, dedicata femeilor (disponibila in flagship store-ul Burberry, din strada Luterana nr. 4), piese vestimentare si accesorii in nuanta delicata a bobocilor de trandafir.

O camasa din matase in nuanta „ice pink” arata delicat si feminin in combinatie cu o esarfa din casmir brodata. Un pulover fin din lana poate fi combinat cu pantaloni skinny pentru a contura o tinuta romantica.esarfa roz

 Look-urile pot fi completate printr-o geanta Small Banner, din piele granulata cu detalii laterale cu celebrul check britanic. Adopta acest stil romantic si simte vibratia naturii!

geanta roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *