Mihai Albu si designul experimental de pantofi

pantofi mihai albuUnul dintre cei mai cunoscuti designeri din Romania, Mihai Albu s-a impus in industria modei nationale si internationale prin creatii avangardiste, debordand de senzualitate si feminitate.

Brandul Mihai Albu este unul dintre cele mai cunoscute de la noi din tara, iar renumele designerului de pantofi si genti a patruns si peste hotare. Unicitatea creatiilor sale l-au adus in atentia presei internationale de specialitate in anul 2010, odata cu aparitia in Vogue Italia a maretei sale realizari: stabilirea a doua recorduri mondiale in decursul aceluiasi an, oferite de catre World Record Academy.

pantofi mihai albuAnul acesta, doua perechi de pantofi create de designerul roman Mihai Albu au fost incluse in expozitia „Pasind in lumina reflectoarelor! Designul experimental de pantofi”, deschisa in perioada 28 martie – 29 septembrie la Muzeul Grassi pentru Arte Aplicate din Leipzig.

Supranumit „arhitectul de pantofi”, Mihai Albu si-a exprimat pasiunea pentru design inca din primii ani ai facultatii cand tanarul designer era la inceputul calatoriei in arta arhitecturala.

 Ultimele doua colectii lansate de Mihai Albu reprezinta un tribut adus feminitatii si frumusetii fiecarei femei.

pantofi mihai albu Fiecare accesoriu creat de Mihai Albu are o „poveste”. Designerul nu se fereste de combinatiile socante si de liniile indraznete, dimpotriva, le urmareste in linia de creatie: accesorii surprinzatoare, tocuri inalte cu forme speciale, fine, asocieri voluptoase de culori tari, calde si reci.

Datorita stilului unic, in Romania, pantofii remarcabili au un singur nume: brandul Mihai Albu.

Sursa: romanialifestyle.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *