Este trendy sa fii tu insuti: 5 sfaturi pentru a-ti gasi stilul personal.

Moda este dictata de pasarelele de moda si editoriale, insa din fericire exista o noua tendinta ce castiga teren in lumea modei, si anume: sa fii tu insuti!

De-a lungul timpuli un alt sterotip se pierde. Si anume ca femeile frumoase trebuie sa poarte neaparat haine scumpe.

Moda este asa cum o creezi tu! Indrazneste mai mult si bucura-te de tendinte! Creaza-ti propriul stil fara teama:

stil personal1. Siguranta este cuvantul cheie. Indrazneste, si simte-te bine cu alegerea facuta. Imaginea nu este compusa doar din piesele selectate, ci si din sentimentul de siguranta, confortul pe care il ai cu look-ul ales. Siguranta face toata diferenta!

2. Respecta anumite standarde. Vita in societate impune anumite coduri. Atunci cand situatia o cere imbina stilul tau cu dress code-ul cerut. Respecta mediul in care te afli. Nu poti merge la birou si fuste foarte scurte, atunci adapteaza. Alege-ti prorpiul stil, dar fara a sacrifica eleganta.

3. A avea propriul stil nu este sinonim cu a arde revistele de moda. Nu exista nicio problema in a urma tendintele modei, daca te simti bine cu ceea ce porti. Trucul este sa interpretezi in maniera proprie tendintele si sa le adaptezi stilului tau, folosind-ti creativitatea.

4. Incepe cu accesorii. Vrei sa iti schimbi aspectul dar nu stii de unde sa incepi? Investeste in accesorii. O tinuta simpla deviene completa cu un colier colorat, o esarfa sau cercei maxi.

5. Alege o piesa acccent. Alege un tricou imprimat sau o bluza in multe culori vii, dar pastreaza pantalonii sobrii. Astfel eviti sa cazi in extrema penibilului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *