Fii in pas cu moda fara sa cheltui mult

Este gresit sa crezi ca pentru a fi in pas cu moda trebuie sa achizitionezi haine si accesorii la preturi foarte mari. Alege piese care intr-adevar sa merite si care sa reziste mai multe sezoane.

cumparaturi

Cel mai importat este sa nu faci cumparaturi doar atunci cand ai nevoie de ceva. In graba, sau in lipsa de altceva, poti achizitiona un produs gresit. Invata sa cumperi obiecte vestimentare atunci cand le gasesti la un pret bun, chiar daca nu ai nevoie de ele in acel moment.

Este indicat sa nu cumperi niciodata cel mai in voga produs al sezonului, caci in sezonul urmator sigur acesta nu se va mai purta.Achlizitioneaza piese neutre, de baza, pe care le poti accesoriza dupa tendinte. 

Daca doresti sa economisesti cel mai bine este sa faci cumparaturi vara pentru iarna, si invers.

In cazul reducerilor, fii chibzuita. Nu te lasa purtata de val pentru a cumpara cat mai mult ,pentru ca pe urma acestea sa zaca intr-un coltisor. Achizitioneaza obiecte vestimentare valoroase, care nu se demodeaza usor. In perioada reducerilor e bine sa cumperi tot ce este clasic si nu se demodeaza, rochii, sacouri, bluze, curele, manusi, genti.

Probeaza lucrurile inainte de ale cumpara, si ia-ti masura potrivita. Nu mai mari, si nici mai mici, in ideea ca o sa mai slabesti.

Investeste intr-o singura pereche de pantofi buni, de calitate, si o singura geanta de calitate, care se potrivesc mai multor tinute, decat in 5 perechi de calitate inferioara.

Rochia neagra va fi intotdeauna la moda, asa ca investeste cu incredere in ea. Te va salva in orice situatie.

Si nu uita… indiferent ce ai purta, atitudinea este totul!

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *