Fete cu stil: Andreea Raicu – simplitate si eleganta

Andreea Raicu, una dintre cele mai bine imbracate femei din Romania, opteaza in alegerea tinutelor sale pentru simplitate.

Andreea promoveaza bunul gust dar si un mod de viata sanatos. Vedeta a lansat o colectie de bijuterii, o colectie de haine si cea mai noua colectie a Andreei este una de pantofi.

Andreea adora pantofii, iar linia de curand lansata este in stilu propriu: pantofi stiletto in diferite culori, dar si sandale elegante.

La evenimente Andreea Raicu nu se desparte de tocuri si de tinutele elegante. De cele mai multe ori Andreea alege tinute cu linii simple, care o pun in valore, iar daca tinuta este mult prea simpla alege accesorii care sa o scoata din anonimat.

Andreea Raicu afiseaza de fiecare data un stil curat, fara sa se complice, fara sa fie prea extravagant. Combina piesele basic cu piese in tendinte, astfel de fiecare data reuseste sa fie la rubrica „bine imbacate”.

Inspira-te si tu din tinutele Andreei Raicu!

andreea raicu 1 andreea raicu 3 andreea raicu 4 andreea raicu 5 andreea raicu 6 andreea raicu 7 andreea raicu 8 andreea raicu 9 andreea raicu 10 andreea raicu 11 andreea raicu 12 andreea raicu 13

foto: facebook.com/AndreeaRaicu

Ultimele comentarii
  1. Ella
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *