Cum porti blugii boyfriend in aceasta primavara

Cum porti blugii boyfriend.

Blugii boyfriend sunt o optiune extrem de confortabila si relaxanta. Cu ajutorul blugilor bayfriend iti poti crea tinute chic, inedite si in acelasi timp, lejere.

Gaseste modelul de blugi boyfriend care sa te avantajeze. De regula pantalonii inchisi la culoare subtiaza picioarele, asa ca indicat ar fi atunci cand achizitionezi o pereche de blugi boyfriend sa alegi denimul inchis la culoare.

Blugii boyfriend se pot asorta foarte bine cu o pereche de tenisi, balerini, dar si cu pantofi cu tocuri inalte. Ai grija ca blugii boyfriend sa iti vina deaspra gleznelor la 5 cm. Picioarele tale vor arata frumos, fara a fi scurtate. Ca sa nu pari grasuta alege blugii boyfrind cu croiala slim. Acestia nu sunt foarte largi, si se vor potrivi de minune siluetei tale.

Daca vrei sa nu ai un aspect baietos alege sa porti jeansii boyfriend alaturi de piese elegante si feminine. Astfel vei echilibra balanta, si vei arata minunat.

Iata 20 de moduri in care poti purta blugii boyfriend:

blugi boyfriend 1 blugi boyfriend 2 blugi boyfriend 3 blugi boyfriend 4 blugi boyfriend 5 blugi boyfriend 6 blugi boyfriend 7 blugi boyfriend 8 blugi boyfriend 9 blugi boyfriend 10sursa foto: thefrisky.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *