Creeaza-ti propriul stil vestimentar

Sa iti creezi propriul stil vestimentar este primul pas pentru a avea un dressing ok si a fi in pas cu moda. Nu este greu de creat iar tu ca o fashionista ce esti trebuie sa stii ca un stil vestimentar original este cheia unei tinute de succes.

Pentru a avea un stil propriu vestimentar de succes iti ofer cateva trucuri de care sa tii cont. Trucurile te pot ajuta sa ai un stil vestimentar original si in trend.

propriul stil vestimentar

1. Accesoriile sunt esentiale
Pantofii, gentile, bijuteriile sunt accesoriile esentiale pe care trebuie sa le alegi cu atentie. Nu te uita la bani cand vine vorba sa iti cumperi accesorii pentru ca un accesoriu scump te poate salva din multe situatii. Alege accesoriul potrivit chiar daca costa mai mult, pentru ca il vei folosi si in alte tinute.

2. NU multe bijuterii pentru a nu avea o tinuta incarcata
Este important cate accesorii pui pe tine. Nu te incarca daca ai o rochie plina de aplicatii sau o rochie stralucitoare.

3. Inspirate din tinutele vedetelor pe care le placi
Sigur ai vedete pe care le placi, icon fashionuri cum a fost Audrey Hepburn, Marilyn Monroe sau Mihaela Radulescu. Studiaza tinutele lor si gandeste-te bine ce ti-ar veni. O rochie vazuta pe un icon fashion poate veni bine si pe tine.

4. Alege culorile care ti se potrivesc
Tinand cont de culoarea pielii tale alege haine care ti se potrivesc nu haine care te dezavantajeaza. Asa cum la make-up se tine cont de pigmentul pielii, asa trebuie sa tii si tu cont de culoarea hainelor. Un galben pai nu va veni niciodata bine pe un ten alb, foarte deschis.

5. Curatenie in sifonier
Sigur sunt haine pe care nu le mai imbraci, haine care nu te mai incap, haine care nu mai sunt in trend. Nu se vor mai intoarce vremurile cand imbracai un anumit lucru asa ca alege sa faci curat in sifonier si fa loc hainelor noi care te avantajeaza.

6. Alege haine care nu sunt foarte scumpe
Nu ai un buget mare pentru a-l investi in haine si de accea trebuie sa ai haine de rezistenta care pot fi combinate dar sunt haine bune si haine care nu sunt foarte scumpe dar care pot fi invartite astfel incat sa poti asorta cum vrei tu. Nu este un simplu cliseu ci este o realitate pentru ca cele mai bune combinatii de haine nu sunt cele de branduri ci cele de haine ieftine. Regula asta este potrivita pentru haine dar si accesorii.

Sunt 6 reguli pe care trebuie sa le stii, reguli care te vor ajuta cand vei avea nevoie, iar inainte de a le invata pe toate pune regula numarul 5 in aplicare. Este regula cea mai importanta.

Ultimele comentarii
  1. Rebeca
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *