Colectia H&M semnata de celebrul designer Alexander Wang ajunge in Romania

Colectia-capsula Alexander Wang & H&M ajunge in Romania. Incepand cu 6 noiembrie, colectia Alexander Wang & H&M va fi gasite in magazinele din centrele comerciale Baneasa si Unirea.

colectie H&M

Noua colectie H&M aduce o noua viziune asupra modei, printr-o imbinare originala a elegantei cu libertatea de miscare. Neconventionalul creator Alexander Wang propune o noua perspectiva, depasind granitele modei.

Stilul nonconformist al designer-ului se regaseste in creatiile din noua colectie H&M, prin piese vestimentare moderne si confortabile, ideale pentru toti cei care doresc sa-si mentina un look elegant cu influente sport! Inspirate din stilul de viata contemporan, tinutele impresioneaza prin asocierea unor taieturi indraznete si ferme cu materiale care dau libertate de actiune!

Colectia Alexander Wang x H&M include piese de imbracaminte si accesorii atat pentru femei, cat si pentru barbati. Noua colectie defineste femeia puternica, rebela cu accente glam. 

Jojo (Catalina Grama) deja a probat tinutele noii colectii, realizand un pictorial incitant ce intruchipeaza femeia puternica si fabuloasa.

colectie H&M colectie H&M colectie H&M colectie H&M Jojo colectie H&M

foto: catalinagrama.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *