Cei mai cool bocanci pentru femei si barbati

Chiar daca nu esti pasionat de fashion iar cumparaturile de haine nu iti fac cea mai mare placere, exista unele perioade ale anului in care ai nevoie sa iti asiguri garderoba pentru sezonul ce se apropie. Iarna ai nevoie de haine potrivite dar incaltamintea este piesa cea mai importanta pentru a face fata temperaturilor scazute.

Trendul in materie de ghete este setat de Timberland Romania

Iarna e pe cale sa apara, asa ca trebuie sa te gandesti la incaltarile care iti vor incalzi picioarele pentru urmatoarele trei luni de zile.

Exista sute de modele de ghete disponibile, zeci de  trenduri expuse pe podiumuri sau pe strada, dar ce te faci atunci cand vrei sa alegi ceva eficient care ti se potriveste si te completeaza perfect? Descoperi Timberland Romania – magazinul online care te ajuta sa faci rost de renumitii bocanci Timberland clasici!

bocanci Timberland

Daca nu ai mai auzit de Timberland, este momentul sa afli ca acest model de ghete va deveni un must have in dressingul tau!

Calitatea ghetelor Timberland este de necontestat, rezistente la apa, avand talpile din cauciuc foarte rezistent si antiderapant, captuseala si piele de calitate inscriptionata pe lateral cu logo-ul Timberland.

Cei mai cool bocanci Timberland pentru femei si barbati

Timberland este un brand consacrat care a creat cel mai popular model de ghete, de neinlocuit in preferintele tuturor. Brandul are o vechime de peste 30 de ani si produce in prezent diverse tipuri de ghete, majoritatea inspirate din varianta originala.

De departe cea mai interesanta parte a ghetelor Timberland este versatilitatea lor si faptul ca pot fi purtati atat de barbati cat si de femei, dimensiunile calapoadelor fiind foarte variate, de la numarul 36 la numarul 44.

Purtarea bocancilor de pe timberland-romania.ro nu lasa loc de dezamagiri, ba chiar garanteaza ca modelul poate fi clasat in favoritele tale pe termen lung.

Comanda si tu online Bocanci Timberland pentru Barbati si Femei.

Ultimele comentarii
 1. andrei
  Răspunde
 2. andrei
  Răspunde
 3. florentina anghel
  Răspunde
 4. Olivia Roxana Anghel
  Răspunde
 5. Maria popescu
  Răspunde
 6. Claudiu-Petrisor Covaci
  Răspunde
 7. Corpadean bogdan
  Răspunde
 8. Alex
  Răspunde
 9. Turian Valentin Sebastian
  Răspunde
 10. Petru Prisecaru
  Răspunde
 11. Gosoiu Daniel Florin
  Răspunde
 12. Denis Lavu
  Răspunde
 13. popa tereza
  Răspunde
 14. Boncan Rodica
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *