Ce te face sa pari mai in varsta

Hainele, pantofii si accesoriile te pot face sa pari mai in varsta

Moda poate fi un mare aliat cand vrei sa fii frumoasa si tanara, insa exista si riscuri deoarece, atunci cand diferite elemente nu sunt bine combinate, sau cand hainele se potrivesc tendintelor de acum 10 ani, atunci te pot face sa pari mai in varsta.

Nu toate hainele se potrivesc tuturor persoanelor si nu tot ce este la moda ne face sa aratam bine. Invata sa cunosti avantajele si dezavantajele fiecarui tip de imbracaminte pentru nu te face sa pari mai batrana.

PANTOFII – Incalti pantofi cu toc mic, cu forma confortabila, atunci s-ar putea sa pari cu cativa ani mai in varsta.
Stiu ca vrei sa te simti confortabil si relaxat in hainele tale, insa poti combina o pereche de adidasi cu un stil mai formal si vei arata la fel de elegant. Nu incalta pantofii care nu mai sunt in tendinte, acestea te vor face sa arati ca doamnele invechite.

adisasi si costum office

 

OCHELARII – Cu siguranta unele accesorii isi vor spune cuvantul. Ochelarii contribuie cu siguranta la aspectul tau. Ai grija la forma lor, aceasta va spune multe despere varsra reala a unei femei. Alege ochelari cu rame in culori vii, care se potrivesc formatului fetei tale, dar care sunt in acelasi timp la moda.

ochelari

GEANTA – Gentile sunt sabii cu doua taisuri. Ele se pot gasi in diferite forme, texturi, culori, dimensiuni si asa mai departe, dar o geanta asociata cu inteligenta tinutei tale va spune multe despre tine. Vezi care sunt tendintele si fereste-te de imaginea de doamna, daca nu te caracterizeaza. Alege modele vesele, viu colorate potrivite personalitatii si tineretii tale.

geanta

HAINELE MARI – Si nu in cele din urma, una din greselile majore pe care multe femei le fac – hainele foarte mari. Poate ca te simti confortabil in haine largi, sau chair vrei sa acoperi unele imperfectiuni, insa in multe cazuri hainele largi nu fac decat sa te faca sa pari mai in varsta cu multi ani.
Poarta haine potrivite marimii tale daca nu vrei sa pari mai in varsta.

haine largi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *