Ce rochii de mireasa purtam in 2016

Rochia de mireasa a anului 2016 nu se mai incadreaza in vechile tipare traditionale, ea evoluand odata cu noile tendinte ale modei internationale.

In 2016 se poarta rochiile de mireasa vaporoase, lejere, in tonuri calde de sampanie si ivoire.

Daca ai un spirit liber si o atitudine boema, fii sigura ca te vei indragosti de rochiile de mireasa de la Divine Atelier.

Noua colectie de rochii de mireasa Divine Atelier  este o colectie ce propune piese atemporale aflate in acord cu estetica moderna, a fost lansata in octombrie anul trecut la New York Bridal Week, fiind preluata de bloguri si site-uri internationale de profil. 

Ce rochii de mireasa se poarta in 2016:

  1. Rochii de mireasa boho-chic top & fusta

O astfel de rochie de mireasa spune multe despre tine, despre personalitatea ta. Esti indrazneata si boema? Atunci este rochia perfecta. Un top cu broderie fina si o fusta in cascade de tull potenteaza  aerul poetic-boem al rochiei de mireasa Divine.

Rochie Lima

Rochie Lima

 

Rochie Elsa

Rochie Elsa

 

  1. Rochii de mireasa de inspiratie vintage

In 2016 designerii si-au indreptat atentia catre minimalismul romantic. Dantela senzuala ce invaluie delicat umerii si centura vintage evoca un stil romantic, boem.

Rochie Aimee

Rochie Aimee

 

  1. Rochii de mireasa din dantela

‘’Ador sa explorez frumusetea si unicitatea dantelei, versatilitatea acesteia poate conferi noi valente rochiilor, odata cu fiecare colectie.’’ ne marturiseste designerul Luminita Cosleacara

Dantela de inspiratie retro ce subliniaza silueta, trena din straturi diafane de tulle potenteaza aerul romantic si dramatic al acestei rochii.

Rochia Callia

Rochia Callia

Rochia Callia

Rochia Callia

 

  1. Rochii de mireasa vaporoase

Rochiile de mireasa Divine Atelier ne cuceresc prin naturaletea si fluiditatea stilului. Detaliile decolteului iluzie din dantela de inspiratie retro-romantica definesc imaginea unei rochii de o feminitate, pura, copilareasca.

Rochie Laris

Rochie Laris

Rochie Laris

Rochie Laris

 

  1. Rochii de mireasa cu spatele decoltat

Detaliile spatelui rochiilor de mireasa completeaza povestea, uneori aceste detalii sunt un adevarat mesaj de romantism sau spirit rebel, de aceea designerii se intrec in propuneri de mix-uri de dantele, accesorii couture sau aplicatii de dantela asemenea unor rame de tablou.

 

Rochie Isadora

Rochie Isadora

DIVINE ATELIER

www.divine.ro

email: atelier@divine.ro

SHOWROOM :

Bucuresti – Str. Paris nr. 45  Tel: 0768 686 339

Brasov – Str. Politehnicii nr. 4  Tel: 0768 19 16 16 sau 0268 47 52 53

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *