Cand si unde purtam rochia din satin

Esti in cautarea rochiei ideale pentru un eveniment important? Ia in calcul si rochia din satin. Este eleganta si pot fi purtata la multiple ocazii, mai ales nunti, mese festive si petreceri.

Rochia din satin este o piesa cheie in garderoba ta.
Stinul are un aspect lucios, iar la alegerea rochiei este necesar sa fii atenta la culoare, evitand optiunile exagerate. Culorile luminoase si puternice ar trebui evitate. Rochia din satin negru este perfecta pentru orice ocazie, fiind sic si eleganta.

Satinul este un material ce trebuie lasat sa cada. Pentru femeile slabe lungimea rochiei poate fi si scurta. Pentru femeile plinute, de preferat este ca rochia din satin sa fie, fie medie, fie lunga.

O femei trebuie sa poarte intotdeauna rochii care sa-i ascunda imperfectiunile. Deci, alege rochia din satin cu cea mai buna forma si culoare, pentru te pune in evidenta.

Daca te pregatesti pentru un eveniment ce are loc in timpul zilei, ar fi bine sa optezi pentu o rochie din satin cat mai discret, cu stralucire naturala.
Alatura-i rochiei sandale cu toc inalt si cercei in culoarea rochiei.

Noaptea cere rochii glamour. Rochia din satin, lunga, este perfecta pentru evenimentele ce au loc seara. Alatura-i accesorii in nuanta rochiei, si nu uita de machiajul perfect.

Iata cateva exemple de rochii din satin pentru ocazii diferite: rochie lunga satin rochie satin 1 rochie satin 2 rochie satin 3 rochie satin zi rochie-satin 4 rochie-satin 5

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *