Balerini pentru diferite nuante ale pielii de la Christian Louboutin

Francezul Christian Louboutin a lansat o noua colectie de balerini care a reusit sa innebuneasca o lume intreaga. Care este motivul?

balerini nude

Louboutin a realizat o colectie de balerini in diferite nuante de nude care sa se potriveasca perfect cu diferite nuante ale pielii.

Balerinii sunt conceputi din piele de culoare mata si imita pielea umana pentru a creea un efect vizual uimitor. Cele sapte tonuri diferite, de la portelan la ciocolata, dau femeilor posibilitatea alegerii nuantei potrivite tipului de piele. Actuala colectie este o completare a colectiei lansate in 2013. Celebritati  precum Emma Stone, Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Blake Lively si Kristen Stewart au purtat pantofii nud ai brand-ului, atat pe covorul rosu, cat si in afara lui.

Christian Louboutin balerini
Balerini nud de la Louboutin se vand la un pret de 600 de dolari.

Nud pentru oricare dintre femei” – acesta este sloganul colectiei. O colectie care pune accent pe diversitate.

balerini

„Colectia nud este dedicata persoanelor care doresc sa aiba picioare lungi. Nu neaparat pentru a sublinia pantoful. Daca te uiti la pantof, arata bine, daca nu te uiti la pantof, daca nu vezi detaliile, este vorba de picioare; este vorba de persoana„ – a declarat Christian Louboutin pentru The Huffington Post.

Noua ne plac balerinii nude. Tie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *