5 erori ce trebuie evitate cand porti fusta mini

Fusta mini este sexy si feminina. Cu toate acestea, atunci cand porti fusta mini trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte precum momentul zilei si ocazia.

fusta mini

Daca vrei sa porti fusta mini elegant si in mod corespunzator, ar trebui sa eviti urmatoarele greseli:

1. Asortarea cu un top scurt
Cand imbraci fusta mini, atentia toata cade asupra picioarelor tale. Prin urmare, nu trebuie sa mai atragi atentia si asupra altei parti a corpului, va fi prea mult pentru privitori. Cu fustele mini nu purta topuri scurte sau bluze foarte decoltate si mulate. Arata-ti doar picioarele pentru a ramane in sfera elegantei.

fusta mini

2. Momentul cand este purtata
Este esential sa iei in considerare momentul cand imbraci fusta scurta. Aceasta este destinata tinutelor senzuale, ceea ce nu s-ar potrivi pentru o zi la birou, sau o intalnire de afaceri.
Imbraca fusta mini pentru a merge la dans cu prietenii, cina, sau pentru a crea un look casual.

3. Nu purta fusta mini daca nu ai picioarele pregatite
Un aspect foarte important atunci cand porti fusta scurta, este sa ai picioarele pregatite, sa arate perfect: hidratate, depilate si atractive.
In cazul in care nu esti pregatita, nu purta fusta mini.

4. Miscari neatente
Un aspect pe care il avem in minte este ca fusta mini nu ne permite sa ne deplasam cu usurinta, iar urcatul in masina este o provocare. Daca vrei sa porti fusta scurta cu stil, trebuie sa dai atenite pozitiei picioarelor. Aseaza-te cu picioarele incrucisate, sau paseste marunt.
Daca vrei sa te relaxezi si sa te simti confortabil, cel mai bine este sa renunti la fusta mini.

fusta mini

5. Alegerea lungimii incorecte
Lungimea fustei mini trebuie luata in considerare daca vrei sa nu faci greseli. Lungimea fustei trebuie sa fie atat cat sa nu faca picioarele sa arate vulgar. O fusta mult prea scurta poate trece foarte usor de la elegant la vulgar.
A grija ca fusta mini sa nu arate prea mult, chair daca mergi in club. Lasa imaginatia sa lucreze, asa este mult mai sexy.

Poarta ziua fusta mini alaturi de tricou largut si balerini, sau noaptea alaturi de camasa si tocuri inalte. La birou nu este indicata fusta mini, poate fi necorespunzatoare.

sursa: imujer.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *