5 articole de imbracaminte esentiale pentru stilul minimalist

Minimalismul nu este doar un trend, este de asemenea, un stil practic, elegant si eficient caci va fi mereu la moda.

Exista cateva articole de imbracaminte esentiale pentru stilul minimalist. Acestea te vor ajuta sa iti creezi look-ul dorit:

1. Pantalonii negri
Pantalonii negrii sunt baza atunci cand vorbim de stilul minimalist. Fie ca sunt pantaloni skinni sau drepti, acestia te vor ajuta, creend impresia unei siluete subtiri si elegante.

pantaloni negri

2. Nu poti sari peste blazer
Un articol de imbracaminte miminalist si fabulos este blazer-ul. Ideal pentru un aspect curat si elegant, blazer-ul poate fi purtat atat ziua cat si noaptea. Il poti asorta cu usurinta blugilor si va arata fabulos.

blazer

3. Cizme lungi
Cizmele lungi sunt si ele esentiale pentru un look minimalist. Simple si elegante, cizmele lungi isi vor pune amprenta asupra tinutei tale. In plus sunt confortabile si dragute.

cizme lungi

4. Adauga in garderoba salopeta
Salopeta este la mare moda anul acesta, alege-o pentru un look minimalist si trendy. Aceasta poate fi purtata la petreceri, sau atunci cand vrei sa ai un look casul, sau pentru orice alta ocazie. Salopeta este moderna si vei arata fabulos, fara prea mult efort. Este cea mai buna alegere.

salopeta

5. Un accesoriu
Stilul minimalist este caracterizat prin simplitate si eleganta, asa ca nu trebuie sa supraincarci tinuta cu multe accesorii. Un accesoriu este suficient. Aceasta poate fi o geanta, un ceas, o bratara, un inel, un colier.accesoriu

Urmeaza aceste sfaturi pentru un look minimalist, atractiv si elegant, fara a fi nevoie de prea mult efort. Nu uita „less is more”.

foto: imujer.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *