Weekend-ul acesta ne vedem la #Dichisar de Crăciun

Ultima ediție #Dichisar de anul acesta se întâmplă în weekend-ul 10-11 Decembrie, 10:00-20:00, la Impact Hub București. (str. Halelor, nr.5, langă DM Unirii).

#Dichisar este unul dintre târgurile de la care avem cele mai mari așteptări de Crăciun. E organizat de cel mai important marketplace creativ din România, deci anticipăm de la început doar ce e mai bun din vasta comunitate construită în jurul Breslo.ro.

Dichisar

 

Ediția de Crăciun va fi și All-Star Edition: TOP 60 dintre cei mai iubiți creatori de peste an revin la #Dichisar într-o doză concentrată de cadouri #mișto pentru Crăciun. Totul în rețeta clasică: pe muzică bună, la o cafea cu bezele și un waffle cu afine, să ne trezească pofta de sărbători.

Dar e altceva, ceva special la acest târg, care îi face pe oameni să se întoarcă, să-și aducă și prietenii, să se gândească și la un cadou surpriză pentru mama, sora, prietena cea mai bună. E ceva personal.

#Dichisar are mai puțin de 2 ani, și totuși și-a construit deja un nucleu fidel și numeros de vizitatori. Ultima ediție a avut peste 12 000 de oameni care au răspuns pe Facebook, televiziuni, vedete, totul cu un aer relaxat și natural, ca în sufrageria unui prieten. Asta nu se întâmplă la un simplu târg.

E ceva mai mult aici, iar organizatorii simt asta. La ediția trecută și-au întrebat publicul și au tras concluzii. Iată doar câteva dintre răspunsuri:

  • Pleci inspirat și binedispus. Oricui îi face bine să fie înconjurat doar de idei frumoase pentru o vreme.
  • Produsele sunt genul pentru care vrei să lași review și să mai cumperi încă două, pentru prieteni.
  • Expozanții sunt remarcabili în sine: oameni creativi, deschiși și comunicativi, ușor de admirat.
  • E deja un loc de întâlnire între prieteni. Relațiile nu mai sunt de mult doar de vânzare-cumpărare.
  • Muzică bună + Cafea + Bezele + Oameni talentați și cu picioarele pe pământ = Love

Ediția #Dichisar de Crăciun e bineînțeles și locul perfect pentru cumpărat cadourile de Crăciun, deci ne vedem acolo! Detalii pe evenimentul Facebook:

https://www.facebook.com/events/257753704620527/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *