Vrei sa devii stewardesa? Primul eveniment din Romania dedicat viitorilor insotitori de bord, te asteapta

Vrei sa devii stewardesa?
Te asteptam la primul eveniment din Romania dedicat viitorilor insotitori de bord.

Pe 23 noiembrie, la Hotel Residence Arc de Triomphe, are loc primul eveniment din Romania dedicat viitorilor insotitori de bord – conferinta „Vreau sa fiu stewardesa”. Reprezentanti ai scolilor de aviatie si ai companiilor aeriene, stewardese de cariera si specialisti HR implicati in recrutarea din domeniul aviatic se reunesc in cadrul acestui eveniment, pentru a oferi o perspectiva completa asupra meseriei de insotitor de bord.

afis-logo
Conferinta este structurata ca o introducere la o viitoare cariera in aviatie, astfel incat persoanele care participa sa aiba acces la informatii complete din domeniu. Discutam despre cum poti obtine o calificare ca insotitor de bord, cum decurg recrutarile pentru companiile aeriene si ce trebuie sa faci pentru a trece cu succes de toate etapele procesului de recrutare.
Totodata, participantii la eveniment beneficiaza de un workshop de indrumare in cariera sustinut de un specialist HR care a recrutat pentru companiile aeriene din Romania, iar la final un insotitor de bord cu o experienta de mai bine de 20 de ani in domeniu le va impartasi din intamplarile unei meserii printre nori.

Taxa de participare:

  • 150 lei, pret special pentru inscrieri pana pe 14 noiembrie
  • 200 lei, pentru inscrieri intre 15 si 21 noiembrie

Taxa de participare include accesul la toate sesiunile de conferinta si pauzele de cafea(cafea, ceai, apa, sucuri, gustari), ghidul viitorului insotitor de bord in format print, participarea la workshop-ul de indrumare in cariera, accesul la materialele si prezentarile lectorilor inclusi in program, o sesiune de Q&A, cadou personalizat AVON.

Inscrierea se face pe baza completarii formularului de contact disponibil aici. Confirmarea participarii la eveniment se realizeaza printr-un email trimis de echipa Vreau sa fiu Stewardesa, dupa achitarea taxei de participare.
Numar limitat de locuri. Ocuparea acestora se realizeaza in ordinea inscrierii pe site. Mai multe detalii despre eveniment si temele de discutii regasiti aici: http://vreausafiustewardesa.ro/evenimente/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *