Targul de Nunti „Ghidul Miresei” – LICHIDARI de pana la 80% pentru NUNTILE 2016

Bucuresti, 2 – 4 octombrie 2015. A mai ramas mai putin de o luna pana se deschid portile singurului targ din Romania dedicat in exclusivitate lichidarilor de stoc pentru nunti, mai exact editia de toamna a Targului Ghidul Miresei. Editia de toamna, si cea cu numarul XVI, se va desfasura in Pavilionul C5 – C6 din Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti.

Targul de nunti Ghidul Miresei

Conform sondajelor realizate de Ghidul Miresei, sezonul nuntilor 2016 este influentat de cateva date statistice de remarcat:

  • Locatiile si muzica de nunta se rezerva mult mai timpuriu, cu 12-16 luni inaintea evenimentului. Mirii „intarziati” risca sa nu mai gaseasca libere data sau sala dorite.
  • Bugetul mediu alocat tinutelor de nunta (rochie de mireasa plus costum de ginere) este de 1000-1500 euro. Perioada reducerilor de toamna este din ce in ce mai cautata pentru a reduce bugetul prin achizitia tinutelor la lichidari de stoc.
  • Noul trend de nunti este „Nunta cu repetitie”, in care cuplurile care sarbatoresc 10/20/30/40 de ani realizeaza o adevarata nunta, cu 50-100 invitati, in care isi reinnoiesc juramintele. Organizarea este similara cu cea a nuntilor obisnuite, chiar si rochia poate fi de mireasa sau asemanatoare. Cuplurile isi invita rude si prieteni care aduc dar de nunta, iar de obicei se organizeaza VINERI cand localurile de evenimente au date libere.

De la rochii de mireasa la costume de mire sau accesorii pentru miri, lichidarile de stoc presupun reduceri masive de pana la 80% sau chiar 90% in unele cazuri de exceptie. In premiera nationala, organizatorii aduc in atentia vizitatoarelor, un PAVILION DEDICAT ROCHIILOR – de mireasa, de cununie, de nasa, domnisoara de onoare etc.

Un alt specific al acestui targ de toamna sunt si ofertele speciale pentru nuntile anului urmator, – EARLY BOOKING 2016. Cele mai in voga si cele mai nou lansate restaurante si saloane de nunta vor prezenta oferte speciale pentru cei care isi rezerva din timp locul mult visat pentru petrecerea vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *