Targul de Carte Gaudeamus te asteapta intre 20 si 24 noiembrie la Romexpo

gaudeamus_2013Editia cu numarul 20 a Targului International GAUDEAMUS Carte de Invatatura, organizat de Radio Romania, va avea loc in perioada 20 – 24 noiembrie in Pavilionul Central Romexpo. Deschiderea oficiala a editiei va avea loc miercuri, 20 noiembrie, la ora 12.00

Invitatul de onoare al editiei 2013 este Grupul tarilor nordice: Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia şi Suedia. Prezenta nordica la Gaudeamus se concretizeaza printr-un program de evenimente extrem de consistent care include peste 30 de lansari de carte, conferinţe, proiectii de film, ateliere creative, adresate unui public diversificat ca varste si preocupari.

Programul de vizitare al targului este urmatorul: miercuri – vineri, intre orele 11.00 si 20.00, sambata – duminica, intre orele 10.00 si 20.00.

Cu grija pregatit si cu nerabdare asteptat, cel mai important si mai longeviv eveniment expozitional dedicat cartii, din Romania, are un loc bine definit in calendarul cultural si in constiinta publicului, dovada stand cei peste 100.000 de vizitatori care ii trec pragul in fiecare an.

Accesul publicului in incinta se va face pe baza biletelor de intrare, in valoare de 5 lei, a abonamentelor valabile pe toata perioada manifestarii (10 lei) sau gratuit pentru urmatoarele categorii de vizitatori: copii cu varste sub 7 ani, elevi, studenti, cadre didactice, profesionisti din aria editorial-educationala, jurnalisti, pensionari, persoane cu dizabilitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *