TABLOU DE IARNA – atelier tematic de aranjamente de Craciun

Decoratiunile de Craciun sunt ca de obicei, atractiile principale ale acestei luni, asa ca oricine vrea sa invete sa faca aranjamente de Craciun este invitat(a) in cadrul atelierelor create pentru acest moment. Nu va fi nimic traditional, gen coronite sau boluri cu lumanari, ci se vor crea aranjamente originale, cu o tema speciala: TABLOU DE IARNA.

aranjament Craciun

Workshop-ul va avea doua parti: in prima se va invata tot ce tine de baza aranjamentelor florale: ingrijirea florilor, modul de folosire a accesoriilor florale, principii si tehnici de aranjamente , utile celor care vor sa sa deprinda elementare teoretice si practice necesare iar in a doua parte, se vor aplica realizand aranjamente de iarna in tema specificata mai sus.

Vom fi facute veritabile tablouri care va vor infrumuseta caminele si va vor aminti de un moment frumos si elegant in care ati invatat ceva nou si in plus v-ati descoperit o noua latura a creativitatii voastre.

Cromatica va fi compusa din: alb-sidef, nuante de purpuriu si verde, stilul o imbinare de elegant, boem si romatic iar florile selectate vor fi orhidee!

aranjament de Craciun

Atelierul va avea loc in luna decembrie 2014 in zilele de miercuri, 17 decembrie, de la ora 18:30, sambata 20 decembrie, intre 15:00-18:00 si luni, 22 decembrie , de la ora 14:00 la ora 17:00

Inscrierile si mesajele pe adresa contact@spring-events.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *